© Gyldendal

Bli med på en eksklusiv Feelgood-kveld med Tara og Gyldendal

Møt noen av Europas mest romantiske forfattere, og la deg fortrylle.6. juni kl. 18:00–20:00 inviterer vi DEG som TARA-leser til å bli med når Veronica Henry, Johanna Schreiber og Frida Skybäck gjester Gyldendalhuset i Sehesteds gate 4. Og til å underholde oss med deilig sang kommer selveste Bettan!

11. mai 2023 av Torunn Pettersen
© Gyldendal

Johanna Schreiber (SE) kommer tilbake til Oslo etter fjorårets suksess. Hun er en av Sveriges fremtredende feelgood-forfattere, og er aktuell med bok to i serien om Schantz Forlag: Blanke ark. Jenny Colgan har følgende å si om bøkene til Schreiber: «Feelgood av beste sort! Sjarmerende og smart, med en klype alvor».

© Gyldendal

Frida Skybäck (SE) omtales som Sveriges svar på Lucinda Riley. Hun er aktuell med romanen «Bokhandelen ved bredden av Themsen», en varm fortelling om et hus fylt med bøker, en uventet forelskelse og en sta, gammel hannkatt. Dette er boken for alle liker bøker av Nora Roberts, og filmer som Notting Hill og You`ve got mail!

© Gyldendal

Veronica Henry (UK) er en bestselgende britisk feelgood-forfatter, i tillegg til at hun har vært manusforfatter til TV-serien Med hjartet på rette staden. Hun skriver hjertevarme romaner som forener britisk landsbyidyll og familiære relasjoner og nye vennskap. Hun er aktuell med boken Impulskjøpet.

© Elisabeth Andreassen

Det blir også underholdning for kvelden. Og det er ingen ringere enn Elisabeth Andreassen («Bettan») som skal sette stemningen. La det svinge! 

Arrangementet er gratis, og du får velkomstdrink, goodiebag, underholdning og boksignering. Vi gleder oss til å se DEG! For påmelding, send en epost til [email protected]

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...