SENSAIs nye pudder gir en naturlig finish til moden hud.

Slik unngår du de største puddertabbene

Glem klumpete pudder som legger seg i linjene. Dette produktet gir både glød, dekkevne og naturlig finish til voksen hud.

6. mars 2018 av Bonnier Creative Studio

Det er lett å begå puddertabber. Når du går til innkjøp av et pudder, vil du gjerne at det skal dekke godt, samtidig som det ikke ser tørt ut. Pudder som legger seg i linjene eller klumper seg i tørre områder i ansiktet, er ikke særlig lekkert. Derfor er det viktig at du bruker et pudder som både dekker og fukter.

Silkematt finish er nemlig det vi gjerne er ute etter - og helst skulle vi hatt alt i ett og samme produkt.

SENSAI Total Finish har vært en bestselger på det norske markedet i en årrekke, og nå relanseres det i en ny og – om mulig – enda bedre versjon!

Alle SENSAIs produkter inneholder Kosisumaru Silk – den mest luksuriøse silken, som har den unike egenskapen at den øker fuktighetsproduksjonen i huden. Dermed fungerer produktene også som hudpleie, ikke bare sminke. 

Naturlig glød som ikke ser «pudderaktig» ut

Ny og bedre:
Ny og bedre:

Den oppgraderte versjonen av SENSAIs Total Finish gir en silkematt finish.


Total Finish er dermed løsningen på ethvert "pudder-problem."

Ved å tilføre fukt samtidig som det matter ned huden, fungerer dette supert som et alt-i-ett-produkt. Det er takket være den fuktgivende silken.

Det nye pudderet er i tillegg oppgradert med Silky Frost Powder, som gir et matt uttrykk og absorberer serum, slik at du får et perfekt resultat. I tillegg har SENSAI utviklet et helt nytt pigment, Skin Aura Pigment, som kombinerer grønne og oransje pigmenter. Det gir en unik evne til å dekke over rødhet og ujevnheter i huden.

Total Finish kommer i åtte nyanser. Det oppgraderte pudderet er også en fryd for øyet, med lekker og luksuriøs design som passer perfekt i badehyllen.

Ekstra glød og dekkevne – uten å tørke ut huden

Har du ujevnheter i huden eller mørke ringer under øynene? Da lønner det seg å bruke en concealer i tillegg til pudderet. Denne våren lanserer SENSAI også en serie med helt nye concealere. Highlighting Concealer har en veldig lett konsistens, som er enkel å påføre. Dekkevnen er god, samtidig som du får en fantastisk glød. Den fuktighetsgivende konsistensen sørger for at huden får den ekstra gløden, og ikke tørker ut. Highlighting Concealer er veldig enkel å legge, takket være den flate og fleksible børsten.

Serien består av én highlighter, og concealere i tre fargenyanser.

Les mer om produktene her.


Psst! For at sminken skal sitte best mulig, er det viktig å rense og fukte huden før du legger den. Se vår guide til hvordan du etablerer gode hudpleierutiner.

Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Bonnier Creative Studio.

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...