Slik blir du kvitt aldringstegnene rundt øynene

Du trenger ikke botox for å se yngre ut!

5. april 2017 av Kommersiell redaksjon

De tidligste tegnene på aldring vises først rundt øynene, ettersom denne huden er tynnere og ekstra sårbar. Derfor bør du investere i en god øyekrem, som du påfører lett og skånsomt. 

Rynker rundt øynene er uunngåelig, men det kan både forebygges, skjules og forbedres. I disse dager lanserer SENSAI nyheten Extra Intensive Eye Cream - som er en meget kraftig og hurtigvirkende øyekrem. Kremen fungerer som en "shot av energi", og gjør jobben med å løfte, stramme opp, jevne ut og fukte huden.

Mørke ringer og poser under øynene kan være vanskelig å bli kvitt, og det er derfor viktig å innføre daglig bruk av øyekrem som en del av din vanlige hudpleierutine. 

I tillegg til å bruke øyekrem morgen og kveld, bør du også sørge for at du får nok søvn og at du passer på kostholdet ditt. Spesielt antioksidanter og Omega-3 har en god effekt når det kommer til å bekjempe rynker fra innsiden.

For å oppnå en jevn, flott hud i hele ansiktet bør du både rense og fukte huden din dobbelt. 

SENSAI har utviklet hudpleiemetoden SAHO, inspirert av japanske tradisjoner, der hvert steg og element er nøye planlagt.

Dobbel Rens:

Trinn 1:

Du bør starte med et renseprodukt som fjerner makeup, overflødig talg fra huden og oljebasert forurensning, samtidig som hudens fuktighetsnivå bevares. Velg et skånsomt og effektivt renseprodukt, slik som for eksempel Cleansing Oil fra SENSAI.

Trinn 2:

For å rengjøre og dyprense huden ytterligere bør du følge opp med en mild såpe som eksfolierer og klargjør huden for etterfølgende fuktbehandling. Velg en vannbasert såpe som fjerner bakterier, svette, forurensning og døde hudceller, slik at huden renses i dybden, slik som for eksempel SENSAI sin Foaming Facial Wash (denne passer til alle hudtyper).

Dobbel Fukt:

Miljøfaktorer dehydrerer og skader huden, og derfor bør du fukte og gi næring til huden i to trinn. Midtpunktet i SENSAI Saho-rutinen er Dobbel Fukt, som gir huden påfyll av næringsrike anti age-virkestoffer.

Trinn 1:

Bruk en vannbasert lotion, slik som SENSAI Lotion eller Prime Solution, som tilfører huden fukt. 

Trinn 2:

Gi huden maksimal fuktighet ved å bruke SENSAI Emulsjon eller Creme (avhengig av hvilket behov huden din har). Begge produktene hjelper med å glatte ut, styrke, stramme opp og beskytte huden din ytterligere.

Ved å rense og fukte huden dobbelt vil du oppnå en feilfri, silkemyk finish som varer hele dagen. For best resultat bør rutinen gjennomføres både som dag-og nattpleie!

Mer informasjon om SENSAI sine produkter finner du her.

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...