Glødende hud på fire uker

Bli kjent med deltakere som skal teste L’Occitane sitt nye Immortelle Reset-serum.

30. august 2018 av Bonnier Creative Studio

For noen uker siden søkte det naturlige hudpleiemerket L’Occitane deltakere for å teste deres nye nattserum, Immortelle Reset, helt gratis. Blant hundrevis av påmeldte er nå tre heldige deltakere trukket ut. 

Finn din indre glød

Miljøfaktorer som stress og forurensning følger med en moderne livsstil og påvirker huden din. Stresset hud mister ikke kun glød og spenst, men kan også lett tørke ut.

Å sette av tid til hudpleiebehandlinger og avanserte rutiner i hverdagen er ikke alltid like lett. Reset-serumet fra L’Occitane er derfor perfekt, sett at det er et nattserum som smøres på hver kveld før du legger deg. Produktets unike trio av aktive og naturlige ingredienser gir huden din gløden tilbake mens du sover. Det blir ikke enklere enn det.

Ønsker mer spenstig hud

Vår første deltaker heter Annette Thowsen og er 47 år gammel. Hun forteller at hun renser huden om morgenen og om kvelden, og bruker både dag- og nattkrem. 

– Huden min virker tørr og har ikke like mye spenst som tidligere. Jeg håper Immortelle Reset-serumet vil gjøre huden min fastere og full av glød, sier Annette.

Annette kjenner til L’Occitane fra før, og forbinder produktene deres med høy kvalitet.

– I tillegg lukter produktene deres så friskt og godt, sier Annette.

Vår andre deltaker, Fatemeh Mansoori (35), forteller at hun sliter med ujevn hudtone og har sverget til Immortelle-serien i mange år.

– Jeg har tidligere hatt mye utfordringer med huden min, og har prøvd mange forskjellige hudpleieserier. L’Occitane sine produkter er de beste, og har en utrolig god duft, forteller Fatemeh.

– Jeg gleder meg til å prøve det nye Reset-serumet og håper det gir huden min litt ekstra glød, legger hun til.

Hilde Jervsjø (53), vår tredje deltaker, merker at huden i ansiktet har blitt mer slapp og forteller at hun sliter med aldringsflekker og tidvis blandingshud.

– Jeg håper og tror at Immortelle Reset kan gjøre huden min mindre grå, samt bevare sommergløden utover vinteren. Kanskje og bidra til at rynkene mine ikke er så synlig, sier Hilde.

– Jeg har ikke testet produktene til L’Occitane tidligere, men gleder meg til å prøve, legger hun til.

Perfekt trio

Hemmeligheten bak Immortelle Reset Serum er kombinasjonen av tre aktive ingredienser og to ulike teksturer. Ekstrakt fra acmella oleacera (parakarse) jevner ut stresslinjer og har en naturlig botox-effekt på huden, mens Merian-ekstrakt gir huden gløden tilbake. Glødende bobler med eterisk olje fra økologisk immortelle bidrar i tillegg med anti-aldrende egenskaper. 

Slik får du den beste effekten

  1. Start med å rense huden og påfør en toner.

  2. Masser lett området mellom øyenbrynene dine med sirkelbevegelser. En enkel huskeregel er tre ganger med klokken og tre ganger mot klokken.

  3. Påfør 3 pump med L’Occitane Immortelle Reset Serum. Start med å påføre serumet på konturene rundt ansiktet, ned mot nakken og rundt tinningene. Påfør deretter serumet i resten av ansiktet.

  4. Gi huden din en liten pause før du legger deg, og bruk tid på å massere produktet godt inn i huden.


Immortelle Reset-serumet lanseres i butikk og på nett 30. august. 
Pris: 549,- for 30ml.

Med omtanke for mennesker og natur

L’Occitane er et naturlig hudpleiemerke fra Sør-Frankrike som kun bruker naturlige, sporbare og som oftest økologiske ingredienser i produktene sine. Hudpleiemerket vektlegger forskning og har høstet planter fra nært og fjernt siden selskapet ble etablert i 1976. Alt for å lage produkter av høy kvalitet med god sporbarhet.

Et genuint godt produkt er laget med omtanke for mennesker og natur. L’Occitane arbeider derfor tett med lokale produsenter i Provence som har kunnskapen som trengs for å utnytte lokale, naturlige råvarer på en mer bærekraftig måte. L’Occitane utvikler produkter som er vennlige mot miljøet og menneskene som bruker dem. 

Les mer om L'Occitane og finn produkter her. 


Annonsørinnhold: Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Bonnier Creative Studio for L'Occitane.

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...