© L'Oréal Paris

4 sterke kvinner som lever av sin lidenskap

Disse dyktige powerkvinnene gir deg svar på hvordan du kan ha lidenskapen din som jobb – og ta vare på deg selv samtidig.

18. oktober 2019 av Kontent for L'Oréal Paris

Det er ikke alltid så enkelt å skape en god balanse mellom trening, karriere, privatliv og en sunn livsstil. Og når sommeren er over forsvinner ofte overskuddet og motivasjonen.

Heldigvis kan du bli inspirert av fire sterke kvinner, som har kjempet seg til topps i boksing, nyskapning, motebransjen og profesjonell racerbil-kjøring. Her deler de sine beste restitusjonsråd, skjønnhetsrutiner og tips til hvordan du kan få mer tid til din lidenskap.

Disse jentene fronter nemlig No boundaries-kampanjen til L'Oréal Paris, som vil hylle inspirerende kvinner og ambisjoner, og som ønsker å oppfordre andre til å kjempe for det de brenner for. Du kan lese mer om kampanjen nederst i denne artikkelen. 

Racerbilkjører Emma Kimiläinen / Designer Selam Fessahaye / Ingeniør Christine Spiten / Bokser Sarah Mahfoud
Racerbilkjører Emma Kimiläinen / Designer Selam Fessahaye / Ingeniør Christine Spiten / Bokser Sarah Mahfoud© L'Oréal Paris

Fire sterke ambassadører

Finske Emma Kimiläinen er profesjonell racerkjører. For henne handler «Because you’re worth it» om å akseptere seg selv som man er og fremheve sin unike skjønnhet – med produkter som gir en naturlig look, fremfor å endre noe radikalt.

Svenske Selam Fessahaye er en verdenskjent stylist og motedesigner med over 15 000 følgere på Instagram. Hun tror på autentisitet, og av den grunn vil hun være med og spre budskapet til L'Oréal Paris.

Norske Christine Spiten er robotingeniør, seiler og medeier av firmaet Blueeye Robotics, som produserer undervannsdroner. Hun liker at L'Oréal som selskap tar et ansvar rundt miljøet med deres produkter, emballasje og produksjon.

Danske Sarah Mahfoud debuterte i 2017 som profesjonell bokser. Hun sjonglerer en hverdag med trening, sykepleierstudie og boksebootcamp, men prioriterer tid til familien og seg selv. Hun er stolt av å være en del av kampanjen No boundaries, hvor det er fokus på å ikke la seg begrense, uansett om man er mann eller kvinne.


– Hvor mange timer bruker du på trening?

Sarah: Jeg har én hviledag i uken. De andre dagene gjennomfører jeg to daglige treningsøkter, som varer mellom én og halvannen time. I tillegg underviser jeg på en bokse bootcamp.

Emma: Jeg trener fem-seks dager i uken, hvor en treningsøkt varer i cirka to timer. Og så gjør jeg mobilitetstrening og andre morsomme treningsformer som for eksempel tennis eller badminton.


– Hva er ditt beste tips for å takle utfordringer man møter på underveis i karrieren?

Sarah: Det beste man kan gjøre er å ikke gi opp! Hvis folk ikke tror på deg, snu om på det og bruk det heller som en motivasjon, fremfor å la det dra deg ned. Det er noe spesielt med det å få til ting andre ikke trodde du ville klare!

Christine: Hvis du har en god idé eller en drøm, så er det garantert flere som gjerne vil støtte deg. Ikke hold det for deg selv. Du må gå ut og snakke høyt om dine prosjekter og drømmer, for da er det større sannsynlighet for at de går i oppfyllelse.


– Hva er dine beste råd til andre som drømmer om å finne tid til sin lidenskap?

Sarah: Det handler om å finne noe som gjør deg glad og noe som gir deg energi. Sett av tid til deg selv – og husk å si nei! Selv om det er vanskelig, så hold fast ved ditt nei – hvis du egentlig ikke har lyst eller har tid.

Selam: Det absolutt viktigste er å ha en sterk lidenskap. Hvis du har funnet noe du virkelig elsker, kan du ikke la være å gjøre det. Det føles ut som om du ikke kan gå en annen vei!

Christine: For meg handler det om å planlegge. Hvis du vet når du jobber, så vet du også hvor du kan finne tid til fritid og avkobling. Du bør også se på lidenskapen din som noe du har lyst til, og ikke noe som føles ut som et ork.


– Hvordan passer du på deg selv i en hektisk hverdag?

Sarah: For meg gjør det en stor forskjell å spise sunt. Så gjør jeg bikram yoga og kroppsterapi, da det er en god kontrast til hard boksetrening og en travel hverdag. Det gjør godt for sinnet mitt, lærer meg å være tilstede og styrker min utholdenhet.

Emma: Det er lettere å takle presset hvis jeg setter opp realistiske mål og gir meg tid til å restituere. Det fungerer å ha små mål hver dag. Selv om det bare er en to do-liste eller delmål i treningen min, så er det alltid en deilig følelse å oppnå noe.

Christine: For meg er det viktig å spise godt, trene eller bare stå opp tidlig, lage en kopp kaffe, gå en tur og bare koble av. Jeg har vært dårlig til å passe på meg selv i det siste, men man må også huske på at man bare er et menneske – og har ikke alltid den energien.


- Hvordan passer du på din hud, når du er så aktiv?

Sarah: Jeg renser huden min hver morgen og kveld – og etter trening. Jeg venter med å ta krem på til jeg er tørr. Jeg prøver også å legge ansiktsmaske i helgene, men det gjør jeg også for å koble av.

Emma: Jeg legger meg aldri med makeup på, og så er jeg veldig bevisst hvilke produkter jeg bruker. Jeg bruker krem om morgenen og kvelden, og når jeg bruker makeup, som for eksempel foundation, så foretrekker jeg en lett konsistens og en naturlig look.

Christine: Når jeg har det travelt, er det viktig at jeg gir fuktighet til huden og drikker masse vann. Jeg har en stor og synlig vannflaske med meg, så jeg ikke glemmer den.


'No Boundaries'-kampanjen

Med kampanjen No boundaries vil L’Oréal Paris spre et budskap om at du ikke skal la deg begrense. Navnet på kampanjen er koblet opp til deres True Match Foundation, som ikke skaper en barriere mellom hud og foundation.

Den passer perfekt til en hektisk hverdag, fordi den smelter inn i huden for å gi en naturlig look, er fri for parfyme, inneholder hyaluronsyre og tilfører fuktighet til huden. Du kan finne din True Match her.

Du kan også lese mer om L'Oréal Paris og deres nye kampanje på Facebook og Instagram

Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Kontent for L’Oréal Paris

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...