Bildet er et illustrasjonsfoto. Foto: Unsplash.com.

– Jeg fikk flere favoritter fra denne hudpleieserien!

– Serien har alt av hva jeg trenger – og mer til! Wendy (38) fra testpanelet har funnet sin nye anti age-favoritt.

16. oktober 2018 av Kontent

PhysioLift er Avènes nyeste hudpleieserie i anti-age-kategorien. Et testpanel av Tara-lesere ble opprettet for å se om serien gjorde positivt inntrykk – og det gjorde den!

Både dag- og nattkremen føles lette og gode. Samtidig gir de godt med fukt og trekker raskt inn, sier Iselin (31).

96 % av deltakerne var helt eller delvis enig om at PhysioLift-produktene beskyttet og bevarte hudens glød etter å ha brukt de i tre uker. I oppfølgingsintervjuene viste det seg også at produktene tilførte huden det som for mange av kvinnene var en etterlengtet dose av fuktighet. 

Bekjemp tørr hud i høst

– Serien har alt av hva jeg trenger – og mer til! Nattkremen har en utrolig deilig konsistens og etterlater huden supermyk, forteller Wendy (38) fra PhysioLift-testpanelet.

– En utfordring for meg som sliter med tørr og til tider irritert hud, er at det har vært vanskelig å finne rimelige produkter som faktisk funker. Etter å ha brukt PhysioLift-produktene en liten stund var huden min mindre irritert og renere enn den har vært på lenge. De tørre flekkene jeg har plagdes med forsvant helt, sier testdeltaker Victoria (25).

Dette er gode nyheter for de som gruer seg til høst- og vintermånedene. Mange opplever at huden blir vanskeligere å holde i sjakk når sommeren takker for seg. De hyppige temperaturforandringene vi utsettes for når vi går inn- og utomhus i mørketiden er med på forstyrre hudens balanse. En del sliter med tørr hud som følge av dette. Det er i det hele tatt vanskeligere å ivareta en strålende og glatt hud når sommerklimaet ikke hjelper til lenger.

Et godt tips er derfor å tilføre nok fuktighet til huden, rense den godt og unngå sterkt parfymerte produkter som tørker ut ytterligere. Av den grunn passer PhysioLift-serien som hånd i hanske for de som både vil forhindre aldringstegnene og beholde gløden og fuktigheten i huden de kommende månedene.

Takket være den eksklusive og patenterte kombinasjonen av aktive anti-age-virkestoffer i produktene, samt vannet som brukes fra Avène-kilden er dette den perfekte hudpleieserien året rundt. 

Dagkrem som beskytter og styrker

Avène PhysioLift Day Cream med anti-age-forebyggende ingredienser er tilpasset de av oss som har synlige linjer, rynker og tørr hud. Den inneholder antioksidanten Pre-tocopheryl, som er et effektivt forstadie til E-vitamin. Det forebygger aldringstegn og bidrar med å bevare hudens glød. I tillegg inneholder kremen blant annet stoffet ascofilline som beskytter, styrker og gjenoppbygger hudens kollagen.

Nyttig å vite om Physiolift Day Cream:

 • Den patenterte kombinasjonen av aktive ingredienser fukter, gjenoppbygger og strammer opp huden

 • Det høye innholdet av Avène kildevann er beroligende for huden og demper irritasjon

 • Lett parfymert og kommer i en hygienisk og lettanvendelig pumpeflaske

 • Tilpasset tørr hud

 • Påføres ansikt og hals hver morgen på nyrenset hud


PS: om du ikke sliter med tørr hud, tilbyr Physiolift også en dagkrem for normal og kombinert hud som heter Avène PhysioLift Day Emulsion.  

La huden gjøre jobben mens du sover

Avène PhysioLift Night Balm fukter og strammer opp huden mens du sover. Den inneholder retinaldehyd som er et forstadie til A-vitaminsyre. Det er gull verdt når man skal ta opp kampen mot linjer og rynker i ansiktet. Vitaminet stimulerer dannelsen av kollagen og elastiske fibre og bidrar til fornyelse av overhuden. Kremen inneholder også HMC som gir huden glød og gjør den glattere.

Nyttig å vite om Physiolift Night Balm:

 • Fukter, styrker og strammer opp huden med sine aktive ingredienser

 • Glatter ut linjer og rynker

 • Det høye innholdet av Avène kildevann er beroligende for huden og demper irritasjon

 • Lett parfymert og kommer i en hygienisk og lettanvendelig pumpeflaske

 • Tilpasset alle hudtyper, inkludert sensitiv hud.

 • Påføres ansikt og hals hver kveld på nyrenset hud

Testpanelet bestod av 30 kvinner fra 25-40 år. De brukte produktene Avène PhysioLift Day Cream, Avène PhysioLift Night Balm, Avène PhysioLift Eyes og Avène PhysioLift Serum over en periode på tre uker.

Fremover får du lese flere saker om testresultatene på tara.no.


Produktene fra Avènes PhysioLift-serie fås kjøpt på apotek. 

Annonsørinnhold: Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Kontent for Avène.

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...