Tid: 30 min.
Antall drinker: 4
Aperol- og rabarbraspritzer
Ingredienser
1 ½ dl Aperol
4 dl prosecco
4 ss mineralvann
isbiter
½ ts havsalt
kvernet svart pepper
Rabarbralake:
300 g rabarbra
3 dl sukker
2 ss vann
Pynt:
1 rabarbrastilk

Slik lager du Aperol- og rabarbraspritzer:
1. Rabarbralake: Rens og skjær rabarbraen
i tynne skiver og ha i en kasserolle sammen med sukker og vann. Kok opp og la det småkoke i ca. 15 min. til en ganske tykk konsistens. Sil bort rabarbraen og avkjøl.
2. Pynt: Skjær rabarbrastilken i 15 cm lange stenger. Skjær smale, lange bånd
ved hjelp av en potetskreller.
3. Fyll opp 4 store glass med isbiter og fordel rabarbrabåndene i dem. Ha 1 ss rabarbralake i hvert glass, fyll deretter på med Aperol og prosecco, og topp med mineralvann. Rør om og server.
Ny velkomstdrink? Frisk romdrink med lime og bringebær