Slettvoll Malene Birger

Slettvoll og Malene Birger lanserer interiørkolleksjon

Malene Birger er kjent for skarpe kontraster og monokromt design – noe som passer familiebedriften fra Sunnmøre perfekt. Nå lanserer Slettvoll møbler, interiør, tekstiler og kunst i samarbeid med den danske designeren Malene Birger.

22. september 2022 av Cecilie Espensen

– Jeg har designet fritt og naturlig, og tegnet det jeg har hatt lyst til. Jeg har vært hundre prosent meg selv, og det er jeg utrolig glad for, sier Birger.

Kolleksjonen, som hun har utviklet i samarbeid med den familiebedriften Slettvoll, består av små møbler, tepper, lamper, interiør, unik keramikk, kunst og tekstiler i jordtoner, svart og hvitt.

Malene Birger, som er en selverklært nomade, har utviklet stilen sin over mange år gjennom mye reising, noe som gjenspeiles i både fargevalg og mønstre på den nye kolleksjonen fra Slettvoll og som tredje generasjon Slettvoll er meget fornøyd med:

SLETTVOLL X MALENE BIRGER: Kolleksjonen består av både møbler, interiør, tekstiler og kunst signert Malene Birger.

– Vi er utrolig stolte av samarbeidet med Malene. Vi er alltid på jakt etter nye impulser for å fornye vårt konsept, og hennes sterke og lett gjenkjennelige uttrykk passer oss godt. Ønsket vårt er å inspirere, engasjere og kanskje til og med sjokkere litt. Kjedelig er det i alle fall ikke, sier Live Slettvoll, konseptsjef i Slettvoll. 

Malene Birger var med å starte opp klesmerket Day Birger et Mikkelsen i 1997 og startet By Malene Birger i 2003.

Hun er også en kunstner og kunstsamler, derfor er det naturlig for Slettvoll å presentere og selge Birgers kunst også.

– Å presentere kunsten og interiørdesignen min i så stor skala som nå, er helt nytt for meg. Det blir utrolig spennende å se det hele samlet og utstilt i alle butikkene.

Slettvoll har 15 butikker i Norge i tillegg til butikker i Sverige og Danmark.

Kolleksjonen og kunsten er i salg fra 22. september. 

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...