Undertøyet som passer til enhver anledning

Er du lei av å lete etter det perfekte undertøyet? Denne kolleksjonen er både komfortabel og fin!

27. mars 2018 av Bonnier Creative Studio

Riktig undertøy kan være både tidkrevende og vanskelig å finne. De fleste av oss har mange krav når det kommer til hvordan det skal se ut, men også hvordan det skal føles på. Det skal gjerne se fint ut og passe til flere anledninger, men også være komfortabelt.

Fantasie ble grunnlagt i 1978 og er et undertøysmerke designet og produsert av Wacoal Europe. De er eksperter på å skape vakkert, komfortabelt og spesielt godt laget undertøy og badetøy for kvinner i alle størrelser. 

Fantasie har et bredt utvalg, med mange forskjellige modeller og stiler å velge mellom - noe for en hver smak! 

Velg riktig BH

Riktig BH-størrelse er utrolig viktig, og alt for mange går med feil størrelse. Dette kan  være skadelig for både nakke og rygg, samt være ubehagelig. 

Bare Philosophy tilbyr et unikt sortiment med fokus på mote og kvalitet. Der finner du et stort utvalg av internasjonale merkevarer og butikken tilbyr BH-konsultasjon for å finne riktig størrelse til deg!

Rebecca Lace

Rebecca Lace: fantastisk passform og eksklusive blonder!


Rebecca Lace er Fantasie’s bestselgende serie, hvor BH'ene er laget i et luftig og lett spacer materiale. Den nye kolleksjonen har en fin passform som gir deg løft og hold, med eksklusive blonder på ryggen og finnes i fargene Ivory, Sand og Sort.

Pent og komfortabelt

At undertøyet er fint å se på, men også komfortabelt å ha på seg er et krav for mange. Derfor er Rebecca Lace perfekt for deg som har begge disse kravene på lista. Kolleksjonen sitter godt på kroppen og har høy kvalitet. Merket er også blant de få som tilbyr BH-størrelser helt opp til M-cup!

Til hverdag og fest

For at både festantrekket og hverdagsantrekkene skal se best ut, er det lurt å være bevisst på hvilket undertøy du tar på deg under kjolen eller treningstightsen. En trusekant som vises gjennom den fine kjolen eller en BH som gnager kan være svært uheldig, derfor er Rebecca sømløs i cup og den ultimate BH til hverdags og fest. Dette gjør at du kan oppnå en ren linje under klærne.

Andre fine modeller

Hos Bare Philosophy kan du også finne andre lekre modeller fra Fantasie's utvalg, som Sienna. Sienna er en luksuriøs balconette-BH med fine blonder, denne passer for deg som har lyst til å føle deg litt ekstra fin under tøyet! 

Fantasie har også badetøy. De lager badetøyet med den samme kvaliteten, elegansen og komforten som i undertøyet. Derfor er badetøys-kolleksjonene designet på samme måte som gir utmerket støtte, et stort utvalg i størrelser og en generøs dose eleganse!

Sienna: Lekker og luksuriøs, med god passform og hold!

Badetøyet er laget på samme måte som undertøyet. Det sitter godt og har et stort utvalg av størrelser.

KONKURRANSE!

Er du nysgjerrig på å prøve Fantasie?

Delta i konkurransen under og vinn en BH-konsultasjon hos Bare Philosophy for deg selv og en venninne, pluss et undertøysett fra Fantasie til begge to. 

Svar på spørsmålet i kommentarfeltet under.

Konkurransen er nå avsluttet.Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Bonnier Creative Studio.

Seneste

Kanskje er du også interessert i...