Slik styler du høstens fineste strikk

Høsten innbyr til å pakke seg inn i lekre og varme strikkeplagg. Vi har funnet de fineste og gir deg tips til hvordan du styler dem.

23. oktober 2017 av Bonnier Creative Studio

Høsten er her og i år skal du pakke deg inn i stilige strikkeplagg i dype juvelfarger, som du kan style med høstens trendplagg fra Lindex nye høstkolleksjon, som plisséskjørt i fløyel, velour-gensere og bærekraftig denim.

I den moteriktige kolleksjonen finner du spennende innslag av noen av sesongens viktigste trender: grafiske ornamenter, volanger og folklore-inspirerte broderi. 

Sort og kamel er klassikere og en viktig base i garderoben. I år kan du supplere med trendplagg med ruter og høstens heteste farger: vinrød, rust og blågrønn. 

Kampanjen frontes av tre unike og inspirerende kvinner med talent for å style: Maya Vik fra Oslo, Babba Canales fra Stockholm og Phoebe Collings-James fra London.

Ruter

Et rutete plagg er et must denne sesongen, enten det er små ruter, eller store som på denne genseren i et lett, vevet materiale med ribbestrikkede kanter som en moteriktig kontrast. Den har en flatterende ledig passform med flaggermusermer. 

Style den med et elegant og komfortabelt skjørt i oransje: en av høstens heteste farger. Vi har falt fullstendig for dette strikkede skjørtet, som du også kan style med en enkel hvit eller sort bluse, eller en trendy oversized strikkegenser i sort. Og ikke glem tykke strømpebukser.

Den praktiske minivesken rommer alt det nødvendigste og den brede skulderremmen med stripe gir vesken et sporty preg.

Som du ser går rutene igjen på mange plagg. Dette storrutede skjørtet er behagelig og lekent. Style det med en sort strømpebukse, støvletter og en strikkegenser i sort, hvit eller en av høstens trendfarger. 

Høstens mest trendy jakke

Pilotjakken er like trendy i år som i fjor. Du har kanskje fått med deg hvor kul Charlotte Gainsbourg ser ut i en lignende jakke i filmen "Snømannen" som går på kino nå? 

Denne jakken passer like godt til bukser, skjørt og kjoler og gir antrekket et skikkelig løft.

Lag på lag

Denne herlige cardiganen i en lun alpakkablanding er perfekt for et stilig antrekk med flere lag. Alpakkaull gir et luksuriøst, lett og silkemykt utrykk. Den er lekker til blå jeans, som de under, og en enkel t-skjorte eller bluse. 

Jeans i en rett modell, som denne, er et essensielt plagg i høstgarderoben. Det høye livet er en flatterende bonus og passer godt med en skjorte nedi.

En elegant topp i sort med et stilrent snitt kan du style med høstens jeans, eller et strikket skjørt. Den dype V-ringningen med choker gir den en ekstra dimensjon. 

Folklore-trend

Dette er sesongens mest trendy cardigan. Myk og varm, men også utrolig lekker med de folklore-inspirerte blomsterbroderiene som vi ser mye av i høst. 

Jeansen TOVA er ikke like ettersittende som Lindex aller smaleste modell, men har trange ben og komfortabel stretch som gir en smal passform. Her er den i en tøff, grå vask som passer til årstiden, med diskré slitasjedetaljer som gir den et rocka preg. Perfekt til en chunky genser med vid passform og store ermer, som den under. 

Koseplagg med stil

Den koselige luen i myk ribbestrikket chenille holder deg varm og god. Den kommer også i sort og hvit, som passer til ytterklær i sort, beige, brun, marineblå og grå. Det store og deilige skjerfet med rutemønster og frynser kan du style med luene og favorittjakken din i høst. 

Sørg for å holde varmen på kaldere dager i denne grovstrikkede genseren i supermyk chenille. Den høye rullekragen og den lange passformen gjør den ekstra varm. En skikkelig kosegenser, men som samtidig er stilig. 

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...