skjerf holzweiler
Fargerike og myke skjerf til dame:

Hold varmen utover vinteren med et lekkert skjerf.

© Produsentene

9 deilige skjerf til den kalde årstiden

Behold stilen i kulden med disse lekre skjerfene. Vi har samlet fargerike og myke skjerf fra flere prisklasser - finn ditt nye favorittskjerf!

13. november 2020 av Merethe Hommelsgård

Skjerf under 500 kroner

Strikke ditt eget skjerf?

Hva med å strikke ditt eget skjerf? Ønsker du strikkeoppskrift til skjerf og garn, kan du finne det på sandnesgarn.no Her er direkte link til skjerfet på bildet

Fargerikt fra Lindex

Langt og tykt skjerf i en knall blå farge som gir en fin kontrast mot klær i duse vinterfarger. Sleng det over skulderen eller pakk deg godt inn på de kaldeste dagene. 

Lindex

Skjerfet med frynser 

249 kr. 

blått Skjerf dame
Skjerf til dame fra Lindex:


© Lindex

Hundetannmønstret skjerf fra H&M

Mykt, mønstret skjerf med flotte farger som holder deg god og varm gjennom den kalde tida. Grått, brunt og beige sammen blir så utrolig lekkert og passer til de fleste kåper og jakker. 

H&M 

Hundetannmønstret skjerf

199 kr

Rutete skjerf fra HM
Rutete skjerf:


© H&M

Skjerf under 1000 kroner

Becksöndergaard skjerf

Rutete skjerf i ulike nyanser av blå, innblandet med nydelige beige toner som er en del av motebildet denne sesongen. Check Sillian Scarf i alpakka, ull og polyamide-blanding fra det danske motehuset Becksöndergaard.

Becksöndergaard

Check Sillian Scarf

799 kroner hos becksondergaard.no

Becksöndergaard skjerf
Becksöndergaard skjerf:


© Becksöndergaard

Ribbet skjerf

Mykere enn mykest! Lyst og delikat skjerf i merino ull og alpakka, som enten kan draperes over skuldrene som en poncho, eller knyttes rundt halsen - akkurat slik du selv ønsker! 

Samsøe Samsøe

Nori skjerf

899 kr. 

kashmir skjerf
Kashmir skjerf fra Zara:


© Zara

Rødt og mykt 

Bare se på den nydelige fargen på dette skjerfet fra Arnie Says. Frisker opp ethvert antrekk. Du kan velge å knyte det rundt halsen eller ha det hengende over skuldrene for en mer avslappet look som hjelper deg med å holde varmen. 

Arnie Says

Red Goya Skjerf 

999 kr kan kjøpes på miinto.no

Skjerf under 2000 kroner

Fra lavbudsjett til luksus: Skal du unne deg et flott designer-skjerf? Her er tre dyre og deilige skjerf fra Holzweiler, Mulberry og By Malene Birger du garantert kommer til å få øynene opp for!

Holzweiler Skjerf

Dette nydelige skjerfet som inneholder ull fra alpakka og mohair holder deg ikke bare varm, men den flotte fargen lyser også garantert opp en traust og grå dag. Fresia Check Cuda fra Holzweiler er fra deres høst og vinter kolleksjon og koster 1.100 kroner i nettbutikken på holzweiler.com

Holzweiler 

Fresia Check Cuda

1.100 kr 

gult holzweiler skjerf
Skjerf fra Holzweiler:


© Holzweiler

Mulberry skjerf

Tykt og mykt skjerf i lammeull som er godt å ha når kulden setter inn. Vi elsker den knallrøde fargen som enkelt frisker opp en klassisk grå eller sort kåpe. Small check lambswool fra Mulberry koster rundt 1.499 kroner hos follestad.no.

Mulberry

Small check lambswool

1.499 kr.

rødt mulberry skjerf
Mulberry skjerf:


© Mulberry

Skjerf fra By Malene Birger

Det velkjente og flotte mønsteret - og ikke minst fargemiksen til dette skjerfet gjør oss så glad! I tillegg holder det oss varmt med en tekstilmiks av ull og kashmir. Ortega skjerfet koster 1.399 kroner hos hoyer.no

By Malene Birger

Ortega skjerf

1.399 kr. 

missoni skjerf
Missoni skjerf:


© Missoni

Norsk design 

Det norske merke ESP lager mange flotte skjerf i ulike mønster og farger. Dette skjerfet er designet i samarbeid med Kristine Five Melvær og Røros Tweed. 

ESP

Onthego Skarf Nude

1.950 kr

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...