skjerf holzweiler
Fargerike og myke skjerf til dame:

Hold varmen utover vinteren med et lekkert skjerf.

© Produsentene

9 deilige skjerf til den kalde årstiden

Behold stilen i kulden med disse lekre skjerfene. Vi har samlet fargerike og myke skjerf fra flere prisklasser - finn ditt nye favorittskjerf!

12. november 2021 av Merethe Hommelsgård & Ragnhild Flatebø

Skjerf under 500 kroner

Strikke ditt eget skjerf?

Hva med å strikke ditt eget skjerf? Ønsker du strikkeoppskrift til skjerf og garn, kan du finne det på sandnesgarn.no Her er direkte link til skjerfet på bildet

Fargerikt fra Lindex

Langt og tykt skjerf i en knall blå farge som gir en fin kontrast mot klær i duse vinterfarger. Sleng det over skulderen eller pakk deg godt inn på de kaldeste dagene. 

Lindex

Skjerfet med frynser 

199 kr

blått Skjerf dame
Skjerf til dame fra Lindex:


© Lindex

Flettestrikket skjerf fra H&M

Mykt, flettestrikket skjerf med en flott farge som holder deg god og varm gjennom den kalde tida. Den mørke beige fargen er utrolig lekker og passer til de fleste kåper og jakker. 

H&M 

Flettestrikket skjerf

199 kr.

Flettestrikket skjerf fra HM


© H&M

Skjerf under 1000 kroner

Becksöndergaard skjerf

Rutete skjerf i ulike nyanser av gul, innblandet med nydelige brune og blå toner som passer perfekt denne sesongen. Alinda Scarf i 90% ull og 10% cashmere fra det danske motehuset Becksöndergaard.

Becksöndergaard

Alinda Scarf

999 kr.

Becksöndergaard skjerf
Becksöndergaard skjerf:


© Becksöndergaard

Ribbet skjerf

Mykere enn mykest! Årets trendfarge og et skjerf i 100% cashmere, som enten kan draperes over skuldrene som en poncho, eller knyttes rundt halsen - akkurat slik du selv ønsker! 

Other Stories

Cashmere Ribbed Scarf

890 kr

kashmir skjerf grønt


© Other Stories

Lilac og mykt 

Bare se på den nydelige fargen på dette skjerfet fra COS. Frisker opp ethvert antrekk. Du kan velge å knyte det rundt halsen eller ha det hengende over skuldrene for en mer avslappet look som hjelper deg med å holde varmen. 

COS

Cashmere Scarf i fargen light lilac

999 kr.

Cahsmere skjerf
© COS

Skjerf under 2000 kroner

Fra lavbudsjett til luksus: Skal du unne deg et flott designer-skjerf? Her er fire dyre og deilige skjerf fra Holzweiler, Marni, By Malene Birger og ESP du garantert kommer til å få øynene opp for!

Holzweiler Skjerf

Dette nydelige skjerfet som inneholder ull fra alpakka og mohair holder deg ikke bare varm, men den flotte fargen lyser også garantert opp en traust og grå dag. Fresia Check Payara fra Holzweiler er fra deres høst og vinter kolleksjon.

Holzweiler 

Fresia Check Cuda

1.245 kr.

gult holzweiler skjerf
Skjerf fra Holzweiler:


© Holzweiler

Marni skjerf

Tykt og mykt skjerf i ull som er godt å ha når kulden setter inn. Vi elsker den røde fargen som enkelt frisker opp en klassisk grå eller sort kåpe. Striped Wool Scarf fra Marni koster rundt 1.899 kroner hos miinto.no.

Marni

Striped Wool Scarf

1.899 kr.

rødt marni skjerf


© Mulberry

Skjerf fra By Malene Birger

Det velkjente og flotte mønsteret - og ikke minst fargemiksen til dette skjerfet gjør oss så glad! I tillegg holder det oss varmt med en tekstilmiks av ull og kashmir. Ortega skjerfet koster 1.399 kroner hos hoyer.no

By Malene Birger

Ortega skjerf

1.399 kr

Skjerf dame vinter 2021


© Missoni

Norsk design 

Det norske merke ESP lager mange flotte skjerf i ulike mønster og farger. Dette skjerfet er designet i samarbeid med Kristine Five Melvær og Røros Tweed. 

ESP

Onthego Scarf Ochre

1.950 kr

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...