Sigrid Bonde Tusvik Anita Krohn Traaseth Sølje Bergman #minkoronastil #taramagasin

KORONASTIL: F.v.: Skuespiller Sølje Bergman har helst på seg minst mulig klær, komiker Sigrid Bonde Tusvik har kastet BH-en til fordel for badedrakten mens næringslivstopp Anita Krohn Traaseth går for ullue på mer uformelle Teams-møter under koronapandemien.

© Trude Westby/Privat/Agnete Brun

Hva er din «koronastil»?

I Tara-serien «Livet med viruset» avslører kjente norske kvinner sin «koronastil». Nå vil vi gjerne se DIN «koronastil» også! Vis oss din «koronastil» på Instagram ved å tagge bildet med #minkoronastil og #taramagasin. Vi lover flotte premier!

15. april 2021 av Cecilie Espensen

Over et år med koranapandemi og koronarestriksjoner har endret livet på mange måter, også hvordan vi kler oss. Mens paljettkjolen og de aller høyeste hælene samler støv i klesskapet, har joggedressen blitt den nye jobbdressen. 

Motehistoriker Kimberley Chrisman-Campbell har skrevet boken «The clothes that made history» og sier til blant annet Yahoo Finance:

– De største endringene i moten verden har sett, har ikke oppstått på catwalken, men som resultat av store, dramatiske hendelser som har endret vår adferd. 

Med så mange nå på hjemmekontor tror hun at trenden med komfortable og «casual» klær vil få forlenget og forsterket aktualitet.

Kjendisene avslører sin «koronastil»

Sigrid Bonde Tusvik komiker isbad badedrakt tara

Komiker og nyfrelst isbader Sigrid Bonde Tusvik har nylig kastet BH-en inn i skapet sammen med paljettkjolen. Hennes nye korona-outfit er nemlig badedrakt. – Jeg er nok likevel i jålebukk-kategorien, så her er ståa det samme hver dag: Nybarberte legger, leppestift på skitur og maskaradryss på kinnet, forteller hun.

© Privat
Anita Krohn Traaseth innovasjon norge tara

– Jeg har gått for hybriden i formelle Teams-møter med EU og ulike styrer: dressjakke og skjorte oventil, og joggebukse og ullsokker nedentil. I mer uformelle møter har diverse gensere i sterke farger, ullue og koseklær vært habitten, forteller næringslivstopp Anita Krohn Traaseth.

© Agnete Brun
Sølje Bergman farmen kjendis tara strikkegenser

– Jeg anbefaler så lite klær som mulig, sier skuespiller Sølje Bergman til Tara. Her iført to «koronastil»-favoritter: Lang hvit singlet og genseren som hun strikket spesielt til «Farmen Kjendis».

© Trude Westby

Nå vil vi gjerne se DIN «koronastil»!

Hva er DITT favorittantrekk under koronapandemien? Joggedress, joggebukser, morgenkåpe, loungewear, treningstights eller kaftan? Eller kanskje noe helt annet? 

Vi i Tara vil gjerne se hva dere kler dere i der ute i korona-tiden. Vi trenger alle både latter og inspirasjon i vanskelige tider, så bli med å holde motet oppe!

Slik deltar du

Post et bilde av deg selv med en kort tekst som forklarer hvorfor akkurat dette antrekket er korona-favoritten din. Tagg bildet #minkoronastil og #taramagasin. Vi velger ut de beste bildene og lover fine premier!

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...