Efva Attling solbriller solbrillekolleksjon Smarteyes Star Euxxr

STORT, STØRRE, STØRST: Smykkedesigner Efva Attling har samarbeidet med svenske Smarteyes – her viser hun frem den tøffe, heldekkende solbrillen Star Fuxxr som er spot on når det gjelder årets solbrilletrend!

© Produsenten

Dette er sesongens trendy solbriller

Kjendisene går for størst mulig solbriller, mens en av Hollywoods favorittskuespillere går for den mest feminine solbrillen. En annen stor solbrilletrend tar oss tilbake til discoens gullalder!

15. juni 2021 av Cecilie Espensen

Oversizede solbriller

En av sommerens store trender er store solbriller. Solbrillestilen har lenge vært elsket av kjendiser som et tilbehør å kunne gjemme seg bak når paparazzier er på ferde. Denne sommeren kan også du og jeg gjemme oss bak store, trendy solbrilleglass og kjenne på litt Hollywood-glam!

Madonna Christina Aguilera Eva Longria solbriller

STJERNENES STIL: Popstjerne og stilikon Madonna, popsanger Christina Aguilera og skuespiller Eva Longria, kjent fra bla. TV-serien «Frustrerte fruer», går for store, dekkende solbriller denne sommeren.

Se 5 favoritter her:

© Via @madonna, @xtina, @evalongria
Dior Diorxtrem MU solbriller

IT-solbriller fra motehuset Dior som leveres med to sett med speilglass. Et sett med Dior-loger som vist her og et sett glass uten. Diorxtrem MU heter modellen. 4862 kr.

© Produsenten
Marc Jacobs solbriller glitter Sun RX 13

Solbrillene fra Marc Jacobs i acetatplast har en overdimensjonert, flerfarget og kantet ramme som er dekorert med glitter. Solbrillen heter Sun RX 13 og koster 1995 kr hos Specsavers.

© Produsenten
Specsavers solbriller plast dalila sun

Sekskantede solbriller med overdreven og markert pannelinje i rubinrødt acetatplast fra Specsavers. Dalila Sun heter solbrillen. 995 kr.

© Produsenten
Quay solbriller hold for apllause

Australske Quay lager ikke bare trendy sobriller, men gir dem også kule navn. Denne fulldekkende solbrillen heter Hold for applause. 579 kr.

© Produsenten
Chanel solbriller med skjerm Visor

Visor heter denne fremtidsrettede solbrillen med skjerm fra Chanel. Pris på forespørsel.

© Produsenten

Butterfly solbriller

Vi kommer ikke utenom den kanskje mest feminine solbrillen av dem alle: Butterfly eller cateye. Denne modellen kom på markedet på 50-tallet og ble en umiddelbar hit. Det sies at den opphøydede formen rammen på butterfly og cateye solbriller løfter ansiktet og det er noe vi ikke sier nei takk til!

Reece Witherspoon klesmerke Draper James solbriller butterfly

HOLLYWOOD-YNDLING: Skuespiller Reece Witherspoon, kjent fra bla. suksesserien «Big Little Lies», matcher butterfly solbriller med retro-insprirerte klær fra hennes eget merke Draper James.

Se 3 favoritter her:

© Via @reesewitherspoon

Kule butterflysolbriller i knall rødt med riperesistent polykarbonatglass fra A. Kjærbede, 349 kr.

© Produsenten
H&M solbriller Brock Collection

Sommerfuglformede solbriller med UV-beskyttelse hvor deler av plasten er resirkulert fra Brock Collection x H&M, 149 kr.

© Produsenten
Celine solbriller CL4004IN

Celine kjører 60-talls-stil med gråbrun gradering i glasset og feminin dekor på rammen i farget acetat. 3050 kr.

© Produsenten

70-talls solbriller

Gullfargede rammer og store fargede og graderte glass! Vil du være skikkelig sommerchic er det fint å matche 70-talls solbrillen med en trendy kaftan. 

Netflix The Serpent Jenna Coleman Marie-Andrée Leclerc

70-TALLS CHIC: Jenna Coleman briljerer i rollen som Marie-Andrée Leclerc i miniserien «The Serpent» som er satt til 70-tallet. Tidsriktige solbriller på bassengfesten er en selvfølge.

Se 3 favoritter her:

© Netflix
Kappahl solbriller svarte lilla glass 10-talls-stil

Store sekskantede solbriller med avrundede kanter, lilla glass med 100 prosent UV-beskyttelse og gulldekor på stengene i skikkelig 70-talls-stil fra Kappahl, 99 kr.

© Produsenten
Dior solbriller 30 Montaigne 70-tallet

Dior 30 Montaigne SU har tydelige referanser til 70-tallet med store glass med gradert farge og gullfargede stenger. Solbrillene fra Dior har selvfølgelig den ikoniske CD-logoen på begge stengene. Krogh Optikk, 5175 kr.

© Produsenten
Solbriller Bottega Veneta BV1065S

Smale gullfargede stenger og en liten fargetone i glassene fra motehuset Bottega Veneta, 3695 kr.

© Produsenten

Seneste

Kanskje er du også interessert i...