Dette merket forblir en stilfavoritt og er elsket av kunder over hele verden!

Dette merket forblir en stilfavoritt og er elsket av kunder over hele verden! 

Dette eksklusive veskemerket har vært stilfavoritt i 40 år

Motebransjen kjennetegnes av trender som forsvinner like fort som de blir introdusert på markedet. Hva er det som gjør at noen merker forblir i over flere tiår?

1. mai 2023

Hvor mange veskemerker kan skryte på seg å ha overlevd i motebransjen i over 40 år? Ikke mange! Motebransjen kjennetegnes nemlig av trender som forsvinner like fort som de blir introdusert på markedet. I tillegg er produktene ofte laget i lav kvalitet som sjeldent overlever lengre enn en sesong. Men noen merker forblir, på tross av trender og moteverdenens iboende tendens til forandring. Les videre for å lære hvilket merke som har forblitt stilfavoritt hos skandinaviske kunder i over 40 år. 

Fokus på kreativitet, nysgjerrighet og kvalitet

Hva er det som gjør at et merke forblir en stilfavoritt, elsket av kunder i flere tiår? Eugen Silfen, grunnleggeren av det Danske veskemerket Adax, mener nysgjerrighet, kvalitet og kontinuerlig skaperkraft ligger bak. Silfen, en erfaren skinnhåndverker, hadde lidenskap for klassisk skinnhåndverk og etablerte Adax allerede i 1982. Hans visjon var tydelig: å produsere vakre, funksjonelle og tidløse skinnvesker og andre skinnvarer for den stil -og kvalitetsbevisste kunden. Gjennom årene har merket vokst og blitt en internasjonal suksess, tilgjengelig i en rekke land over hele verden og elsket av kunder på tvers av kulturer. 

Adax har laget kvalitetsprodukter i over 40 år!

Adax har laget kvalitetsprodukter i over 40 år!

Arv og integritet i kjernen

Adax er stadig et familieeid selskap og dets verdier er dypt forankret i alle merkets aktiviteter. Nysgjerrighet og ønsket om å produsere produkter i høy kvalitet er Adax’ motivasjon, noe som har resultert i utallige kolleksjoner med produkter skapt med integritet. Nå til dags utkommer Adax med to årlige kolleksjoner, begge utviklet av Eugen Silfen selv og hans dyktige designteam. Kvalitet og funksjonalitet står stadig i fokus, men Adax holder også øye med aktuelle trender og bevegelser i motebransjen. Derfor har Adax i løpet av de siste årene samarbeidet med noen av de mest fasjonable skandinaviske designere og influencere, inkludert Stine Goya, Soulland, Carin Wester og Freya Dalsjø. Men fokuset forblir det samme, nemlig stilsikre vesker i kvalitet, skapt for å overleve år etter år.

Adax har også samarbeidet med den kjente bloggeren Caroline Berg Eriksen. Samarbeidet endte i en kolleksjon inspirert av Caroline’s eget “univers” med vesker for stilfulle mennesker i farta. 

Adax har i løpet av de siste årene samarbeidet med noen av de mest fasjonable skandinaviske designere på markedet.

Adax har i løpet av de siste årene samarbeidet med noen av de mest fasjonable skandinaviske designere på markedet.

Et stilunivers uten like

I en årrekke har motebransjen hyllet skandinavisk design og stil med elementer som tidløst design, kvalitet og rene linjer. Det kan nesten virke som om “alle” vil adoptere stilen til den stilbevisste skandinaver. Dette er ingen nyhet for Adax. Merket har nemlig bygget sitt stilunivers basert på det skandinaviske stilbildet, rettet mot den kvalitetsbevisste og selvsikre kvinnen og mannen som setter pris på skandinavisk design.

Med fokus på klassiske varer som kan brukes over flere år og generasjoner, og med et bredt utvalg av vesker, dekker Adax behovene til både hverdag, reise, jobb og festlige begivenheter.

Adax er blant Nord-Europas ledende veskeprodusenter og selges i dag i mer enn 500 butikker i Skandinavia og Tyskland samt på flere internasjonale nettbutikker.

Utforsk Adax’ univers her og finn din Adax favoritt! 

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...