Tina Turner

SUPERSTJERNE: Tina Turner på scenen i Rotterdam i Nederland i 1990.

© Rob Verhorst/Redferns/Getty Images

Tina Turner – hva er ditt beste musikkminne?

Tina Turner (1939–2023) var en musikklegende som etterlater seg en en rekke hits som er lyden av vår barndom, ungdom og voksne liv. Vi har samlet våre favorittlåter i denne spillelisten. Hva er din favorittlåt?

26. mai 2023 av Cecilie Espensen

Det var med sorg at vi mottok budskapet om at legenden og ikonet Tina Turner var gått bort denne uken, 83 år gammel. Vi vil savne hennes fantastiske stemme, energien og ikke minst hennes kule danse moves! 

MEN, musikken til Tina Turner vil leve evig! Sangeren, låtskriveren, danseren, skuespilleren og forfatteren etterlater seg en skattekiste av sanger som har vært lydsporet til flere generasjoner. 

Hvem har vel ikke danset og klint til sanger som «We Don´t Need Another Hero» (fra filmen «Mad Max Beyond Thunderdoam» der Tina Turner spilte mot superstjernen Mel Gibson), «Private Danser» eller duetten «Cose della vita» med den italienske wonderboyen Eros Ramazzotti?

Kanskje er du så heldig at du har sett Tina Turner live på scenen?

Dronningen av Rock´ Roll har herjet topplistene i flere tiår og vi har sunget med. Det er vanskelig å velge seg ut én favorittsang – derfor har vi samlet alle våre favoritter her fra Spotify, i vilkårlig rekkefølge. Hvilken låt er din favoritt?

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...