Her kan du se bøkene som er nominerte i konkurransen Taras Bokpris 2025 - stem på dine favoritter HER

Saus og kraft, av Kulinarisk Akademi - Gursli Berg Forlag.
Noen av Norges beste kokker jobber på Kulinarisk Akademi i Oslo, og i denne kokeboken lærer de bort det kanskje viktigste i et måltid, nemlig saus og kraft. En fantastisk saus får et hvert måltid til å skinne. Her får du mer enn 130 oppskrifter på alle typer sauser og klassiske retter, og mange gode råd og tips. Kan du det som står her, klarer du deg glimrende både i hverdagen og når det kalles til fest.

Kaaynes Seoul-food.Koreansk BBQ, kimchi, streetfood og banchans, av Kristoffer Kaayne Kaalsaas - Gyldendal.
I Kaaynes Seoul-food blir du med på en reise til Sør-Korea, hvor maten er spicy, frisk og stappfull av smaker du kommer til å digge.
Vi snakker blant annet koreansk fried chicken, koreansk ribbe heftige hot pots og banchans-småretter som løfter hele måltidet. Oppskriftene er enkle å lage hjemme, tilpasset norske råvarer.

Middag om 30. Mat som hele familien liker, av Mariam Yari-Åseli - Gyldendal.
Med enkle og raske oppskrifter kan du lage smakfulle, hjemmelagde middager på under 30 minutter – perfekt for travle hverdager. Rettene er varierte og inkluderer alt fra tradisjonskost til takeaway-inspirerte favoritter.

Digg thai. Enkel thaimat fra Warunees kjøkken, av Warunee Bolstad - Gyldendal.
Enkel thaimat som du kan lage til hverdags, med oppskrifter med ingredienser du finner i nærbutikken.

Slik deltar du i konkurransen:

Frem til 7. mai 2025 kan du delta i avstemningen og samtidig delta i konkurransen om 8 bokpakker.

Vi trekker i alt 8 heldige vinnere blant alle dere som stemmer når konkurransen er avsluttet. Vinnerne får beskjed pr. mail og premiene kan ikke byttes til kontanter.

STEM & VINN HER

    Les hele artikkelen