Carrie Bradshaw Sarah Jessica Parker Sex & And The City Cynthia Nixon Miranda Kristin Davis Chalotte

GJENFORENES: New York-venninnene fra kultserien «Sex og singelliv» gjenforenes når det nå kommer en ny sesong – men én av jentene er ikke med!

© New Line Cinema

HBO avslører: Ny sesong av «Sex & The City»!

Det blir laget en NY sesong av kult-serien «Sex and The City», men én av de populære venninnene er ikke med, avslører strømmetjenesten HBO.

11. januar 2021 av Cecilie Espensen

Nå er det bare å tromme sammen venninnene og diske opp med en deilig Cosmopolitan – for nå kommer det endelig en ny sesong av 90-tallets store hitserie: «Sex and The City»!

Får ikke nok!

Til tross for 6 sesonger av serien «Sex and The City» som gikk på tv mellom 1998 og 2004 og to filmer (2008 og 2010), får ikke fansen nok av de kule bestevenninnene fra New York!

Derfor er det en stor nyhet at det endelig skal lages en ny sesong!

Nytt navn på serien

Den nye seien skal hete «And Just Like That ...» avslører skuespiller Sarah Jessica Parker (Carrie) på Instagram med denne teaseren:

Carrie, Charlotte, Miranda og Samantha?

Fra 30-årene til 50-årene: Den nye sesongen vil følge livene til godt voksne Carrie (Sarah Jessica Parker), Charlotte (Kristin Davis) og Miranda (Cynthia Nixon), men ikke Samantha (Kim Cathrall). 

Innspillingen av «And Just Like That ...» er planlagt til sen vår 2021 i New York. Foreløpig er det ikke annonsert lanseringsdato, men vi gleder oss!

Hvor er Carrie, Charlotte og Miranda nå? Hva gjør de? Og er det like mye snakk om sex eller fraværet av det? Vi venter i spenning på den 10-episoder lange sesongen som kommer på HBO.

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...