De bedste serier på Disney+
Der er masser af gode serier på Disney+. © Disney+

Serietips | Dette er 9 av de beste seriene på Disney +

Hvilken serie på Disney+ skal du kaste deg over? Her er 9 fantastiske serier du kan kose deg med.

23. februar 2023 av Isabella Wedel Hansen

Sliter du med å finne nye serier du kan begynne på? Og kanskje bruker du halvannen time på å velge AKKURAT riktig serie før du begynner å se noe? Her guider vi deg!

Vi har samlet de ni beste seriene på Disney+, som vi absolutt kan anbefale deg å begynne med hvis du har abonnement. Her er det bare å velge og vrake og sette i gang med serietittingen. 

1. Homeland

Hvis du elsker thriller, drama og spenning og ikke har sett Homeland enda er det bare å avlyse alle planer du har i den nærmeste fremtid. Det er nemlig hele 8 sesonger du kan kose deg med.

I serien vender en amerikansk soldat som ble antatt drept i Irak plutselig tilbake åtte år etter at han forsvant. Etter at gleden over hjemkomsten avtar, øker mistanken om han faktisk er den han utgir seg for å være, eller om han er en del av en inaktiv celle som planlegger et terrorangrep. 

Homeland Disney+
© Disney+

2. Lost

Denne spennende amerikanske dramaserien er definitivt verdt en titt.

I serien Lost følger vi passasjerene på Oceanic Airlines flight 815, som er fanget på en øy i Sørhavsområdet etter at flyet deres ble tvunget til å nødlande der. På øya knyttes det vennskap, allianser og det oppstår upraktiske fiendskap – ikke minst reises det spørsmål om det er andre på øya...

Det er seks gode sesonger av denne spennende dramaserien, hvor du kan glede deg over Naveen Andrews, Emilie de Ravin og Matthew Fox på rollelisten.

Lost Disney+ serie
© Disney+

3. Only murders in the Building

Denne amerikanske serien er en perfekt kombinasjon mellom komedie og mystikk! Og så spilles de tre hovedrollene av ingen ringere enn Selena Gomez, Steve Martin og Martin Short, noe som i seg selv er grunn nok til å se den.

I serien følger vi de tre hovedpersonene som alle deler den samme besettende lidenskapen: True crime. Og plutselig befinner de seg midt i et merkelig mordmysterium etter at naboen deres på mystisk vis er funnet død.

De begynner å mistenke at det er et drap og bruker all sin kunnskap om sann kriminalitet til å undersøke saken nærmere. Et mordmysterium du ikke vil gå glipp av!

Only murders in the building Disney+ serie
© Disney+

4. Desperate Housewives 

Hvis du ikke har sett Desperate Housewives ennå er det bare å sette i gang!

I åtte sesonger følger du livet på Wisteria Lane – en helt vanlig boliggate (eller... det skulle du kanskje tro, men tro om igjen). Beboerne her skjuler mange hemmeligheter, hvor den ene bemerkelsesverdige nyheten overskygger den andre. For på Wisteria Lane er hemmelige romanser, mystiske dødsfall og mye drama en stor del av hverdagen.

Serien er spekket med både romantikk, humor, mysterier og drama – det blir ikke bedre enn det.

Desperate Housewives Disney+
© Disney+

5. Greys Anatomy

En av våre absolutte favorittprogrammer gjennom tidene er på Disney+! Nemlig: Grey's Anatomy. I serien følger vi Meredith Grey og de andre legene ved Gray Sloan Memorial, som daglig står overfor avgjørelser som kan bety liv og død – både for pasientene, men også for legene selv. Det er drama, romantikk, vennskap og fiendskap på programmet i denne serien, som absolutt er en must-see spør du oss!

Og det mest fantastiske av alt er at det er intet mindre enn 19 sesonger av denne fantastiske serien. 

Greys anatomy Disney+
© Disney+

6. Dopesick

Dopesick er en relativt ny serie produsert av Disney+ som forteller historien om hvordan et farmasøytisk selskap i USA utløste den verste narkotikaepidemien i USAs historie. Som seer blir du tatt til episenteret for USAs kamp mot opioidavhengighet. 

Serien er spekket med stjerner som Michael Keaton, Peter Sarsgaard og Kaitlyn Dever, noe som bare gjør serien enda bedre.

Dopesick serie Disney+
© Disney+

7. New Girl

Komedieserien New Girl gir et moderne perspektiv på hva vennskap og kjærlighet er i det vi følger fem venner som prøver å finne sin plass i verden.

Så hvis komedie og romantikk er tingen for deg vil du virkelig like New Girl. I seriens syv sesonger møter du skuespillere som Zooey Deschanel og Jake Johnson.

En bonus er at episodene kun varer i omtrent 25 minutter hver, så du kan alltids rekke å se en episode i lunsjpausen eller før du legger deg.

New Girl er en god serie på Disney+
Skal du se New Girl? © Disney+

8. American Horror Story

Hvis du digger true krim vil American Horror Story være den perfekte serien for deg! I hver sesong av serien møter du nye karakterer i en ny, spennende (og skummel) historie. Og det som gjør serien ekstra interessant er at alt er basert på virkelige hendelser! Det er 10 sesonger å kaste seg ut i, så det er bare å sette i gang.

American Horror Story serie Disney+
© Disney+

9. Prison Break 

Prison Break er en amerikansk dramaserie du neppe vil gå glipp av!

Ikke bare spilles hovedrollen av Wentworth Miller, handlingen er også helt fantastisk!

Seriens hovedperson, Michael Scofield står i en krevende situasjon. Broren hans har blitt fengslet og dømt til døden for et drap han ikke har begått. I forsøket på å hjelpe sin kjære bror ut av fengselet, tyr Michael Scofield til svært alternative metoder. Han lar seg fengsle og tatoverer rømningsplanen fra fengselet på kroppen.

Vi kan røpe at det ikke går helt som planlagt. Og du kan derfor se fluktforsøkene deres og de andre farlige utfordringene de står ovenfor gjennom fem sesonger av Prison Break.

Les også: Dette er 9 av de beste seriene på Viaplay

Prison Break Disney+ serie
© Disney+

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...