© HBO Max

Mona B. Riise: Hvis du ikke har sett denne mørke komedien, er du heldig!

Jeg elsker Barry, og kanskje enda mer skurken Noho Hank!

1. april 2022 av Mona B. Riise

«Barry» sesong 1, 2 og snart 3, HBO Max

Barry kommer hjem med PTSD og depresjon etter å ha vært soldat i Afghanistan, og har verken noen eller noe å komme hjem til. Han blir fanget opp av en som sier han kan gi livet hans mening, og Barry begynner å drepe slemme mennesker på oppdrag.

Når Barry får oppdrag på en skuespillerskole i LA, møter han opp blant de håpefulle skuespillerspirene, og etterhvert kjenner han at han heller vil bli skuespiller enn å drapsmann. Teater kan kanskje gi ham meningen han trenger, men utfordringene står i kø.

Bill Hader har vunnet Emmy for rollen som Barry, og jeg er ikke den eneste som har falt pladask for skurken Noho Hank spilt av Anthony Carrigan. Hank er en tsjetsjensk mafiaskurk og høyre hånd, eller kanskje mer venstre, til lederen Goran. Noho Hank må være den mest positive skurken jeg har sett, og han elsker Hollywood (Noho står for North Hollywood).

Kombinasjonen av farlig mafialeder og glad optimisme er så sjelden. Hvis du ikke har sett denne mørke komedien, er du heldig! Varm opp med sesong 1 og 2 og kjenningsmusiker Charles Bradley og albumet «Changes» på Spotify. Som Noho Hank ville sagt: «Supernice!» Jeg tror søren meg jeg skal gjøre det selv. Sesong 3 er rett rundt hjørnet.


Hvis du ikke har sett denne mørke komedien, er du heldig! 

© HBO Max

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...