© HBO Max

Mona B. Riise: - Hå hå hå, som jeg har gledet meg til denne miniserien

Gjør deg klar til å følge noen hyggelige par som ser ut til å nyte småbylivet og kirkesamfunnet, helt til noen tar opp en øks.

23. mai 2023 av Mona B. Riise

«Love and Death»

HBO MAX

David E. Kelley står bak knallserien «Big Little Lies». Du vet fruene i Big Sur i California som opplever et mord som gjør at de tilsynelatende perfekte livene deres plutselig rakner, og «The Undoing», regissert av danske Susanne Bier, der en rik terapeut får livet snudd opp ned når familien blir involvert i en mordsak. 

Nå er David E. Kelley tilbake med et nytt krimdrama som er bygget på boken til John Bloom og Jim Atkinson, «Evidence of Love: A True Story of Passion and Death in the Suburbs». Den virkelige historien om en hjemmefrue i Texas og et blodig øksemord. 

Elizabeth Olsen spiller Candy Montgomery, den virkelige hjemmefruen i Texas som ble tiltalt for drapet på venninnen og naboen Betty Gore, da hun ble funnet drept med 41 øksehugg. Under rettssaken kom det frem at Candy var utro med Bettys mann, Allan.

Jeg elsker Jesse Plemons, som spiller Allan. Kjent fra favorittserier som «Breaking Bad», «Olive Kitteridge» og «Fargo» (og er i virkeligheten gift med vidunderlige Kirsten Dunst).

Det er en kvinnelig regissør også på denne serien. Lesli Linka Glatter, som er mest kjent for «Homeland» og «Mad Men», regisserer hele miniserien.

© HBO Max

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...