'Farmen kjendis'-deltakere 2024
NY SESONG Her er de 12 nye kjendisene som skal delta i 'Farmen Kjendis' neste år. 

© Anton Soggiu/Strix Televisjon/TV 2

Her er de nye 'Farmen kjendis'-deltakerne

Dette er gjengen du får se i aksjon når 'Farmen kjendis' er tilbake på TV 2 i 2024.

31. mai 2023 av Ragnhild Flatebø

Vi har samlet alt det vi vet om den nye sesongen og gir deg svar på spørsmålene dine:

Når starter den nye sesongen av 'Farmen Kjendis'?

Deltakerne har inntatt gården i 'Farmen kjendis' som spilles inn nå, og resultatet kommer på TV 2 Play og TV 2 Direkte neste år.

Hvor foregår 'Farmen Kjendis' 2024?

Programmet blir spilt inn på Li gård på Hedmarken. 

Hvem er programleder på 'Farmen Kjendis' 2024?

I desember ble det kjent at 'Farmen kjendis'-sesongen som ble sendt i januar og februar i år ville bli Tiril Sjåstad Christiansens siste som programleder. TV 2 bekreftet i april at Dorthe Skappel blir Christiansens arvtaker, og dermed den som skal lede den åttende sesongen av realityprogrammet. 

Hvor mange sesonger har det vært av 'Farmen Kjendis'? 

Totalt har TV2 sendt 7 sesonger av det populære programmet i kjendis-versjonen. Så dette blir altså den åttende sesongen av 'Farmen Kjendis'.  

Hvem er deltakerne i Farmen Kjendis 2024?

Tolv nye kjendiser har inntatt Li gård på Hedmarken for innspillingen av den åttende sesongen av TV 2s 'Farmen kjendis'. Her skal de leve gårdslivet anno 1924. 

Se hvem de tolv kjendisene er nedenfor. ⬇️

Dette er de nye deltakerne i 'Farmen Kjendis' 2024 

Deltaker Farmen Kjendis 2024 Bjørg Thoraldsdottir
© Anton Soggiu/Strix Televisjon/TV 2

Björg Thorhallsdottir

Kunstner og forfatter.

Björg har vært fast spaltist i Tara gjennom mange år, og derfor gleder vi oss selvfølgelig ekstra til å se henne på gården neste år. Vi spurte hvorfor hun takket ja til 'Farmen Kjendis':

– Jeg har alltid hatt lyst til å få leve som de gjorde for 100 år siden. Jeg er bare sykt heldig som får denne muligheten, og gleder meg til alt som skal skje på gården. Jeg elsker å utfordre meg selv, komme overens med andre mennesker, så jeg har bare gode forventninger, fortalte hun til Tara før hun reiste til gården. 

I pressemeldingen fra TV2 utdyper hun: 

– Det føles som en så utrolig stor velsignelse at jeg får lov til å bli med på dette. Jeg har hatt sesongkort på Norsk folkemuseum i alle år, og har alltid vært nysgjerrig på hvordan farmor vokste opp på gård på 1920-tallet. Jeg har lenge drømt om å dra inn i en tidsmaskin. For et år siden kjøpte jeg meg en støl i Valdres, hvor jeg har lyst til å skaffe meg geiter. Jeg vet imidlertid ikke hvordan man driver med geitehold, så jeg håper å være med på «Farmen kjendis» lenge nok til å lære mer om dyrene, sier Björg Thorhallsdottir.

Deltaker Farmen Kjendis 2024 Bahare Viken
© Anton Soggiu/Strix Televisjon/TV 2

Bahare Viken

Programleder og foredragsholder.

– Jeg synes totalpakka med «Farmen» er spennende. Jeg håper å få vist meg selv og på den måten bli bedre kjent med meg selv. Det blir interessant å komme inn i «bobla», hvor man stenger alt annet ute og har et felles mål. Håper at jeg kan slippe guarden og legge alt det overflatiske til side, sier Bahare Viken.

Deltaker Farmen Kjendis 2024 Anne-Kat
© Anton Soggiu/Strix Televisjon/TV 2

Anne-Kat. Hærland

Komiker.

– Du kan ikke dra noe sted lenger uten å ta fri fra elektroniske «duppeditter». Her kan jeg det. Og hvis verden kollapser er det greit å ha lært å gjøre opp ild og klare seg med det man har. Det er så lite man egentlig trenger, og det blir interessant å se hvor tilpasningsdyktige vi er. Jeg håper jeg får anledning til å oppleve det over tid, jeg vil ikke ryke med en gang, sier Anne-Kat. Hærland.

Deltaker Farmen Kjendis 2024 Egil Skurdal
© Anton Soggiu/Strix Televisjon/TV 2

Egil Skurdal

Komiker.

– «Farmen kjendis» er for meg livets pakke-deal, som pakker inn mye av det jeg elsker med livet. Gårdslivet rommer veldig mange av mine kvaliteter og mye av det jeg verdsetter: Det sosiale, arbeidsmoral, dyrene, naturen. Jeg tror det blir litt sånn Askeladden-aktig, som et eventyr. Håper bare det ikke er troll der, sier Egil Skurdal.

Deltaker Farmen Kjendis 2024Daniel Franck
© Anton Soggiu/Strix Televisjon/TV 2

Daniel Franck

Kunstner og snowboarder.

– Jeg lever for overraskelser. For meg er dette nesten som et kunstprosjekt, på den måten at jeg tror det er veldig sunt å bli dratt ut av den materialistiske verdenen vi lever i. Jeg vet at det blir utfordrende å leve uten det vi har hjemme, og jeg kommer til å føle på det. Men det blir kjempespennende! Jo lenger jeg er det, jo mer lærer jeg – og jo mer kan jeg ta med meg ut i det virkelige liv, sier Daniel Franck.

Deltaker Farmen Kjendis 2024 Unni Askeland
© Anton Soggiu/Strix Televisjon/TV 2

Unni Askeland

Kunstner.

– Livet er fylt av medgang og motgang, og situasjoner som gjør deg både sterk og svak. Det som holder oss oppe er kanskje disse små lykkelige øyeblikkene, og dem vil jeg tro at det blir mange av her, sier Unni Askeland.

Deltaker Farmen Kjendis 2024 Emma Ellingsen
© Anton Soggiu/Strix Televisjon/TV 2

Emma Ellingsen

Influenser.

– «Farmen kjendis» blir en stor utfordring. Det er så mange ting med livet på en gård jeg aldri har vært borti tidligere. Så lærer jeg nok også mer om hvor grensene mine går. Jeg gleder meg til å lære nye ting, og så blir nok dette noe jeg alltid kan se tilbake til, sier Emma Ellingsen.

Deltaker Farmen Kjendis 2024 Christian Brennhovd
© Anton Soggiu/Strix Televisjon/TV 2

Cristian Brennhovd

Influenser.

– Grunnen til at jeg har lyst til å være med på «Farmen kjendis» er at jeg vil vise nye sider av meg selv og imponere med at jeg ikke er like dum som folk kanskje tror. Jeg har lyst til å lære nye ting og har nok godt av å komme «back to basics». Og så har jeg lyst til å vinne. Jeg har vært med på nok konkurranse-reality uten å få med meg noe hjem. Nå handler det ikke om å delta, men å vinne, sier Cristian Brennhovd.

Deltaker Farmen Kjendis 2024 Sondrey
© Anton Soggiu/Strix Televisjon/TV 2

Sondre «Sondrey» Mulongo Nystrøm

Artist.

– Dette blir en god måte å teste seg selv på. Det blir deilig å komme bort fra alt, spesielt å bli kvitt telefonen. Det å skru tida 100 år tilbake vil nok minne om bestemors tid, og er noe jeg er veldig nysgjerrig på, sier Sondre Mulongo Nystrøm.

Deltaker Farmen Kjendis 2024 Emilie Voe Nereng
© Anton Soggiu/Strix Televisjon/TV 2

Emilie Voe Nereng

Matprofil.

– Dette blir utfordrende på en helt annen måte enn alt annet jeg har gjort før. Et vanvittig miljøskifte, som jeg er veldig spent på – å leve i en annen tid, hvor det er fokus på rå arbeidskraft, sosialt samspill og dyr, sier Emilie Voe Nereng.

Deltaker Farmen Kjendis 2024 Cato Zahl Pedersen
© Anton Soggiu/Strix Televisjon/TV 2

Cato Zahl Pedersen

Eventyrer.

– Jeg føler meg utrolig privilegert som får komme 100 år tilbake i tid og se hvordan jeg, med mine åpenbare begrensninger, kan være en positiv bidragsyter. Jeg er opptatt av hvordan vi, ved å utnytte alles sterke sider fremfor å være opptatt av den enkeltes svakheter, kan drive gården på best mulig måte. Jeg er en leken og eventyrlysten type og gleder meg veldig til «Farmen kjendis»-oppholdet, sier Cato Zahl Pedersen.

Deltaker Farmen Kjendis 2024 Sander «Randulle» Austad Dale
© Anton Soggiu/Strix Televisjon/TV 2

Sander «Randulle» Austad Dale

Youtuber.

– Jeg gleder meg til å knuse all teknologi og gå 100 år tilbake i tid. Og så er jeg keen på å melke kuer. Målet er finaleuka, så tar vi alt etter det som det kommer, sier Sander «Randulle» Dale.

Programleder Farmen Kjendis 20224
© Anton Soggiu/Strix Televisjon/TV 2

Dorthe Skappel blir programleder for den nye sesongen av «Farmen kjendis».

– Jeg er beæret over å få ta over et program som er så etablert, og som så mange er glade i og har et forhold til. Det er et fantastisk program som jeg gleder meg til å jobbe med, sa Skappel da det i april ble kjent at hun skulle overta programlederjobben.

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...