Eyda
© Eyda

Vil også du unngå gjennomsiktige og ubehagelige tights? Her er din løsning

Du har sikkert opplevd det: Øyeblikket du står på treningssenteret og konsentrerer deg om knebøy, og så plutselig husker du at du i dag har på deg de sorte, litt for små trusene.

11. november 2022

Du ser deg rundt og flaut inn i speilet for å se hvor mange av treningssenterets andre kunder som nå har fått kjennskap til din undertøyssituasjon – fordi du er fullt klar over det: tightsen din er ikke knebøysikker.

Vi har i hvert fall vært i denne situasjonen, og vi kan nesten ikke tenke oss noe mer irriterende … Vel, faktisk er det én ting; Tights som ruller ned og bare ikke blir sittende der de skal. Heldigvis har vi funnet løsningen på alle våre frustrasjoner, og den skal vi selvfølgelig dele med deg i denne artikkelen.

Vi tenkte at vi bare måtte finne oss i det; den gjennomsiktige tightsen med dårlig passform som aldri satt godt gjennom en hel treningsøkt. Det danske treningsklærmerket EYDA har satt en stopper for gjennomsiktige og rullende tights. Deres tights blir nemlig sittende gjennom hele treningsøkten, og så er de 110 % squat proof.

Eyda

Trine Ultralight Tights er en bestselger hos EYDA. Det er en spesiell strikk-konstruksjon i livet som gjør at de ikke har en sjanse til å rulle noen steder.

© Eyda

Vi er ikke de eneste som har lagt merke til EYDAs flotte treningsklær. Mette Lyngholm, grunnleggeren av EYDA, har delt sine tanker om hvorfor akkurat hennes tights har begynt å ta mer og mer plass i det norske gatebildet og på treningssentrene.

– Klærne våre skal passe oss – og ikke omvendt – og derfor har det vært viktig for meg fra starten av å utvikle produkter som kan omfavne ulikhetene hos oss kvinner. I produktutviklingen har vi stort fokus på forskjellige passformer og funksjoner som skiller våre produkter fra hverandre. For det finnes ikke én passform som passer alle kvinners kropper perfekt. Vi har lykkes med å omfavne kvinners former og imøtekomme deres behov, og jeg tror det er det som gjør at vi opplever så stor suksess med våre treningsklær.

Eyda
© Eyda

Når vi klikker oss gjennom EYDAs store utvalg av tights og treningsklær, er det mye å velge mellom. Og det blir ikke enklere når man har så mange vakre farger og materialer å velge blant – for la oss være ærlige, vi kunne se oss selv rocke dem alle sammen foran selfiespeilet på treningssenteret. Mette anbefaler til og med nye kunder å prøve bestselgerne Trine Ultralight Tights, Sarah Tights eller Ellie Ultralight Tights dersom de skulle være i tvil. Så den anbefalingen videreføres på det sterkeste herfra om også du vil ha en slutt på å vise truser til hele treningssenteret ufrivillig.

Som en spennende cliffhanger til dere som har blitt nysgjerrige på å prøve noen av de lekre produktene fra EYDA, løftet Mette litt på sløret for hva vi kan forvente av spennende nyheter i nærmeste fremtid – og det må være det perfekte stedet å avslutte fra:

– Vi jobber mye med produktutvikling for å være sikre på at vi kan fortsette å omfavne ulikheter. Dessuten jobber vi med flere helt nye produktkategorier som skal rulles ut i Norge om ikke lenge.  

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...