1. Grønnsaksomelett
Lag en omelett om morgenen når du likevel er på kjøkkenet og spiser frokost.
Knekk 2 egg ned i en bolle og visp sammen med salt og pepper. Skjær de grønnsakene du har liggende og har lyst på i skiver, og stek dem raskt i litt olivenolje i en stekepanne.
Hell over eggene og strø over litt revet gulost og kanskje litt strimlet skinke, tunfisk eller noen reker. La omeletten steke til den er stivnet, og legg den over i en lunsjboks.
2. Eggerøre med skinke og melon
Lag en naturell omelett eller eggerøre av 2 egg, og legg over på en seng av rucola i en lunsjboks.
Legg litt røkt skinke ved siden av pluss noen cherrytomater og noen skiver melon.
3. Lunsjboks med eggesalat
Hardkok 2 egg, hakk dem og bland med 1 spiseskje majones. Smak til med salt og pepper og annet krydder hvis du vil.
Legg eggesalaten i en lunsjboks, og legg 1 liten boks makrell i tomat pluss noen friske grønnsaker ved siden av.
4. Quinoasalat med tunfisk og pesto
Legg 1 hardkokt egg, 1 liten boks tunfisk, gulrotstaver, noen skiver paprika og litt sitronmarinert brokkoli i en matboks.
Kok quinoa, bland den med litt grønn pesto og ha i boksen sammen med noen skiver vannmelon og noen båter grapefrukt.
5. Tomatsuppe med ostetopping
Lag en tomatsuppe ved å hakke 1 løk og 1 hvitløksfedd som du steker et par minutter i en kasserolle med litt olivenolje.
Ha i litt flytende honning, en boks hakkede tomater og 1 buljongterning. La suppen koke litt før du smaksetter med salt, pepper og litt urtekrydder.
Miks suppen glatt med stavmikser og spe med litt vann hvis den blir for tykk. Server den som den er, eller smuldre litt fetaost eller noen terninger stekt halloumi på toppen.
Glad i suppe? 12 deilige supper


