Johanna Schreiber Eva Chase Jenny Fagerlund Jenny Colgan

Johanna Schreiber, Eva Chase, Jenny Fagerlund og Jenny Colgan kommer. Kommer du?

© Lina Eidenberg Adamo, Philippa Gedge, Kajsa Göransson,

Velkommen til feelgood-kveld med Gyldendal og Tara!

1. november inviterer vi DEG som Tara-leser til å møte noen av Europas mest romantiske forfattere i Gyldendalhuset. Her kan du lese mer om forfatterne og hvordan du melder deg på feelgood-arrangementet som er gratis!

18. oktober 2022 av Cecilie Espensen

Jenny Colgan, Eva Chase, Jenny Fagerlund og Johanna Schreiber kommer. Kommer du?

Når: 1. november kl. 18–20.

Hvor: Gyldendalhuset, Sehesteds gate 4, Oslo.

Hva: Møt forfatterene Jenny Colgan, Eva Chase, Jenny Fagerlund og Johanna Schreiber. Arrangementet er gratis! Du får velkomstdrink og goodiebag og det blir underholdning og boksignering. Nederst i saken finner du link til påmelding. Førstekvinne til mølla!

Dette er forfatterne du får møte:

Jenny Colgan
© Kajsa Göransson

Jenny Colgan

Den skotske bestselgerforfatteren Jenny Colgan forener romantikk med humor og hjertevarme.

Jenny Colgan (f. 1972) er født i Skottland og har studert ved universitetet i Edinburgh. Hun har tidligere bodd i England, Nederland, USA og Frankrike, men bor nå nord for Edinburgh med sin mann og tre barn. Colgan er en bestselgerforfatter i blant annet England, Tyskland og i Sverige, der bøkene hennes er solgt i over to mllioner eksemplarer. Hun ble tildelt prisen Romantic Comedy Novel of the Year i 2018 for Velkommen til Floras kafé.

Aktuell med bøkene Den lille bokhandelen på stranden og Den lille bokhandelen på hjørnet 

Eve Chase
© Philippa Gedge

Eva Chase

Bestselgende forfatter som skriver stemningsfullt og gripende.

Eve Chase skriver om store familier og ærverdige, gamle hus der hemmeligheter og løgner slår rot i veggene. Romanene Tilbake til Black Rabbit Hall, Sannheten om Audrey Wilde og Glasshuset har toppet bestselgerlistene i Storbritannia og er solgt til et tosifret antall land verden over.

Sannheten om Audrey Wilde (2018) var nominert til HWA Gold Crown Award i 2018 og ble en Amazon-bestselger. I 2019 vant Tilbake til Black Rabbit Hall (2015) Saint-Maur en Poche-prisen i Paris for beste oversatte roman og ble også en Amazon-bestselger. Glasshuset ble valgt ut til den prestisjefylte Richard & Judy-bokklubben.

Før Eve Chase ble romanforfatter på heltid, jobbet hun som journalist for ukeblad og aviser. Hun er bosatt I Oxford med mann og tre barn, og har også en hårete golden retriever som heter Harry.

Aktuell med boken Fugleburet.

Jenny Fagerlund
© Kajsa Göransson

Jenny Fagerlund

Svensk feelgood-dronning!

Jenny Fagerlund (f. 1979) er forfatter og journalist. Hun har skrevet fem bøker innen feelgood-sjangeren. Sammen med forfatterkollega Caroline Säfstrand driver hun feelgood-podcasten «Feelgood med Jenny och Caroline».

24 gode gjerninger (2021) er en herlig juleroman og hennes første bok på norsk. Hennes andre bok på norsk, Mitt hemmelige liv (2022), ble nominert til Årets lydbok i Storytel Awards.

«Lesing for hjertets og for lystens skyld, det er feelgood. Det er den sjangeren jeg selv elsker å lese.» Jenny Fagerlund til Femina

Aktuell med boken Mitt hemmelige liv.

Johanna Schreiber
© Lina Eidenberg Adamo

Johanna Schreiber 

Johanna Schreiber skriver feelgood-romaner med høy kvalitet, og hun har et enestående blikk for detaljer, skarp humor og et stort hjerte for karakterene sine.

Johanna Schreiber (f. 1986) er forfatter og journalist. Hun har blant annet jobbet i Expressen, Dagens industri og tidsskriftet Frida. I 2020 ble hun utnevnt til Årets kulturlöfte av Göteborgs-Posten. Mellom linjene er hennes tredje roman og den første i en trilogi med handling fra forlagsbransjen og det fiktive forlagets Schantz. Hun har tidligere utgitt Det bästa som har hänt mig og Tolv veckor med dig.

Aktuell med boken Mellom linjene

Musikalsk underholdning

Gunhild Bonden

Sanger Gunhild Bonden sørger for nydelig sang og musikk på Feelgood-arrangementet 1. november i Gyldendalhuset.

Her melder du deg på!

Vil du også delta på feelgood-arrangementet? Førstekvinne til mølla! 

Send en mail til [email protected] og merk den «Feelgood-kveld». 

Du vil motta en bekreftelse på mail om du får plass på arrangementet. 

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...