Tilbehør Etter å ha smakt denne coleslawen, kommer du aldri til å ville spise noen annen Hemmeligheten er å rive rå løk i dressingen.
Tilbehør Oppskrift på grillet avokado med burrata, cherrytomater og pesto Det kan føles litt annerledes å grille avokado, men det blir virkelig godt, spesielt når den toppes med tomater, pesto og burrata, som er en kremet variant av mozzarella.
Tilbehør Ketchup med en overraskende ingrediens: Slik lager du den En litt lettere ketchup med fruktig og tydelig jordbærsmak og fin søtsyrlig balanse. Den passer utmerket til grillede hamburgere eller annet grillet kjøtt eller kylling.
Tilbehør Disse sesamkulene er perfekt nødproviant når du trenger påfyll Berit Nordstrand deler sin oppskrift her.
Tilbehør Smakfullt tilbehør til grillmaten: Gratinerte grønne asparges med gruyère Aspargesene gratineres under et smakfullt lag av ost og bechamel. Lekkert tilbehør til kjøtt fra grillen.
Tilbehør Oppskrift på grønnkålsurrede dadler med blåmuggost Dadlene rulles inn i svartkål. Hvis du ikke finner det i butikken, går grønnkål like bra. Kålbladene blir sprø i ovnen og holder sammen pakkene fint.
Tilbehør Grønne olivener med mynte og blodappelsin En enkel måte for å få luksuriøse olivener som smaker mye.
Tilbehør Oppskrift på stekte gresskarkjerner med garam masala Sprø gresskarkjerner passer godt som snacks til drinker.
Tilbehør Oppskrift på energibarer med kokos, peanøttsmør og appelsin Rasklagde barer til utfluktene. Kan også lages i mindre biter som en godbit til kaffen!
Tilbehør Slik lager du jalapeñodipp med tortillachips En rask og enkel dipp som er kremet, smakfull og god. Velg tortillachips med eller uten smakstilsetning, for eksempel ost eller chili.
Tilbehør Oppskrift på padrónes med bacon og ostefyll Server padronchili– de små grønne chilifruktene fra Spania – rett fra ovnen, slik at baconet er sprøtt.
Tilbehør Det perfekte tilbehøret til grillmaten: Søtpoteter med pecorino De ovnsbakte søtpotetene er myke, men har et sprøtt lag av pecorino. Her er søtpotetene skåret i staver, men de kan like gjerne skjæres i terninger eller skiver.
Tilbehør Oppskrift på grønn ertedipp med fetaost Passer til grillet kjøtt, gjerne lam, kylling, brød og salat.
Tilbehør Oppskrift på smakfull og frisk gulrotmajones Gulrøttene gir majonesen en søt friskhet. Passer til alt på grillen, kjøtt, fisk, kylling og grønnsaker, på hamburgere, i fiskesuppe og til brød.
Tilbehør Slik lager du den fantastisk gode salsaen chimichurri Salsaen har opprinnelse fra Argentina. Den kan lages på mange forskjellige måter, men vanligvis inneholder den chili, hvitløk, urter og en form for syre.
Tilbehør Dette gir enda mer smak til den klassiske tzatzikien Prøv med hakkede oliven for mer smak. Passer til grillet kjøtt, kylling og fisk. Og til brød og salat
Tilbehør Oppskrift på granola med nøtter og kardemomme Knasende luksusgranola som passer fint til yoghurt.
Tilbehør Slik lager du eltfrie surdeigsbagetter med rug Langtidsheving uten elting gjør brødet veldig lett å bake. Det får en herlig sprø skorpe og store, luftige hull inni.
Tilbehør Denne blandingen er den perfekte topping til yoghurt Bland i friske jordbær og server med gresk yoghurt, granola og ringle over litt ekstra honning.
Tilbehør Slik lager du havreflarn med steinsopp Å bruke tørket sopp i småkaker er en ny vri, men du vil bli forbauset over hvor godt disse sprø småkakene smaker
Tilbehør Soppekspert Mette Alstad: – Skattejakt i skogen er for alle Som utdannet soppsakkyndig stiller Mette Alstad i klassen soppnerd. Med boken «God soppjakt!» ønsker hun å spre gleden over å bevege seg ut i skogen på skattejakt med børstekniv og soppkurv. – Det er ikke så mye som skal til for å bli trygg på det man plukker, forsikrer hun.
Tilbehør Oppskrift på avokadokrem & gulrothummus med gulrot-tortillachips De oransje chipsene lager du enkelt av gulrottortillas, som er en nyhet fra Santa Maria. Finner du ikke det, kan du ta en snarvei med ferdige chips.
Tilbehør Slik lager du koreansk kimchi Vær nøye med hygienen og bruk ren skjærefjøl og gjerne plasthansker, så kimchien ikke mugner eller blir dårlig. Denne varianten er enkel og med få ingredienser, og blir veldig god. Kimchien er holdbar i kjøleskapet i ca. 1 måned, ofte lenger.