Tara Smak 07/14: Fransk høstmeny

La deg inspirere av vår 4-retters høstmeny med fransk bistromat!

19. september 2014

I Tara Smak nr. 7 får du hele 104 oppskrifter og ideer med inspirasjon. Lag enkle og fristende hverdagsfavoritter i form, Se våre fem herlige oppskrifter med italiensk innflytelse, hvor tomaten står i fokus. Lær å syrne grønnsaker, se våre fem brødfavoritter til høstrettene, lag kålruletter med inspirasjon fra Asia og Middelhavet og bli med til det vietnamesiske kjøkken.

 

Vietnamesisk velsmak: Det er sunt, friskt og smaksmessig nærmere det norske kjøkkenet enn vi kanskje tror. Både råvarer og retter fra Vietnam setter et større og større preg på bybildet - et perfekt balansert måltid er det du bør sette tennene i nå!

Fransk 4-retters! Fransk bistromat går aldri av moten. Den er enkel å lage og det perfekte utgangspunktet for gode, lange samtaler rundt bordet. Følg tidsplanen, så blir forberedelsene stressfrie, og du kan nyte selskapet - og den deilige maten.

Søte fristelser med gjærbakst: Oppskriften på lyse, søte øyeblikk i høstmørket ligger i en god gjærdeig eller to ... Her får du grunnoppskriften på en hvetedeig og en briochedeig - av dem kan du trylle frem 8 ulike gjærbakster smaksatt med sjokolade, kanel, sukker, anis, krem, vanilje og mandler.

 

Tara Smak nr. 7 er i butikk frem til 27. oktober.

 

Kanskje er du også interessert i...