Vil du teste L’Occitane sitt nye serum helt gratis?

Med Immortelle Reset nattserum finner du din indre glød. Bli med og teste serumet og flere deilige antiage produkter.

8. august 2018 av Bonnier Creative Studio

I samarbeid med det naturlige hudpleiemerket L’Occitane trekker Tara ut tre heldige vinnere som får være med og teste L’Occitane sitt nye nattserum, Immortelle Reset, samt kjente produkter fra antiage hudpleieserien Divine helt gratis.

Deltakerne vil få tilsendt produkter som skal testes over en periode på fire uker, som skal resultere i to artikler. Artiklene publiseres på tara.no og i Taras sosiale mediekanaler.

Deltakerne får selvfølgelig beholde alle produktene, og får i tillegg en sjenerøs goodiebag med deilige L’Occitane-produkter etter testperioden er over.

Finn din indre glød

Immortelle Reset-serumet gir huden din gløden tilbake. Alt du trenger å gjøre er å smøre på serumet på kvelden og la det jobbe gjennom natten.

Serumet inneholder en unik trio av aktive og naturlige ingredienser. Ekstrakt fra acmella oleacera (parakarse) jevner ut stresslinjer og har en naturlig botox-effekt på huden. Merian-ekstrakt gir huden gløden tilbake, og eterisk immortelle-olje bidrar med anti-aldrende egenskaper. 

Imortelle Reset-serumet kommer i butikk 30. august. 

Dette får du:

  • Immortelle Reset Serum (50ml)

Et unikt nattserum som hjelper huden til å gjenopprette og få tilbake sin naturlige glød over natten. Verdi kr 549.

  • Immortelle Divine Cream Mask (65ml)

En intens anti-aldringsmaske som både kan brukes som krem og maske. Divine Cream Mask beskjemper synlige tegn til aldring og jevner ut linjer i huden. Verdi kr 989.

  • Immortelle Divine Eye Balm (15ml)

En øyekrem med deilig tekstur som trekker lett inn i den sensitive huden rundt øynene. Kremen virker beroligende og pleiende og gir umiddelbart glød til huden. Reduserer linjer rundt øynene over tid. Verdi kr 629.

  • Immortelle Divine Cream (50ml)

En bestselgende ansiktskrem som beskytter huden og har en lett og deilig konsistens. Kremen gir huden rikelig med næring og etterlater huden jevnere, fastere og med mer glød. Verdi kr 849.

  • Immortelle Oil Make-up Remover (200ml)

En silkeglatt renseolje som effektivt fjerner sminke og urenheter. I tillegg inneholder renseoljen eterisk olje fra immortelle med eksepsjonelle anti-aldringsegenskaper. Passer alle hudtyper. Verdi kr 219.


Alle deltakere vil i tillegg få tilsendt en goodiebag med L’Occitane-produkter etter testperioden. 

Slik melder du deg på

For å bli med sender du en mail til [email protected] med navn, adresse og alder.

Er du en av de heldige som trekkes ut, vil du få tilsendt produktene gratis og senere et spørreskjema. Produktene skal testes i fire uker, og deltakere skal intervjues i løpet av perioden. Artiklene vil bli publisert på tara.no og i Taras sosiale mediekanaler.

Krav:

  • Du må være over 35 år.

  • Bosatt i Oslo eller med kjøreavstand til Oslo.

  • Tilgjengelig for å fotograferes i siste testuke (uke 38 eller 39). Reisekostnader dekkes.

  • Tilgjengelig for å svare på spørsmål via mail i løpet av testperioden på 4 uker.

  • Svare på en spørreundersøkelse i forbindelse med testperioden.


Lykke til!


Annonsørinnhold: Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Bonnier Creative Studio for L'Occitane.

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...