© Yrjan Sundfør Rodrigues / NUXE

Trikset som gir deg perfekt glød til julefesten

Og de fleste glemmer det aller viktigste!

19. november 2017 av Bonnier Creative Studio

Det er den tiden på året igjen; det går mot jul, og med det følger allverdens festligheter og sosiale happeninger. Dette er noe som huden din også merker. Mange av oss liker å dra på litt ekstra på sminkefronten til fest, noe som kan resultere i at huden får en ekstra påkjenning av mye sminke kombinert med kaldere klima. Den naturlige, freshe sommerhuden har blitt mer gusten og mistet mye spenst.

Les også: Mirakelproduktet som fikser huden din på én uke!


© Janka Polliani

Hemmeligheten ligger i forberedelsene. En godt preppet hud er bedre forberedt og mer motstandsdyktig mot ytre påkjenninger. Og det er dette mange ofte glemmer. Men bruker du gode og riktige produkter vil ansiktet ditt takke deg i lang tid fremover.

NUXE tilbyr et bredt utvalg produkter for alle hudtyper og aldre. Finn ut hvilke som passer best for deg og konsentrer deg om forebygging fremfor brannslokking.


Disse tre trinnene gjør huden din glødende og festklar hele julesesongen:


1. Prepp, prepp, prepp!
Start med en god rens og skrubb som passer din hud. NUXE sin renseserie inneholder produkter for alle hudtyper, også sensitiv hud. Alle renseproduktene inneholder damaskrosevann og allantoin for beroligende og mykgjørende effekt. I serien finner du rensemelk og -mousse, skrubb og fuktgivende ansiktsvann.

Her kjøper du din perfekte NUXE-ansiktsrens.

Hemmeligheten ligger i å rense og skrubbe huden før fest. Med disse produktene fra NUXE prepper du huden riktig.

© NUXE

For en ekstra dyp rens bland litt NUXE Micellar Foam Cleanser (eventuelt Comforting Cleansing Milk om du har veldig tørr hud) med NUXE Gentle Exfoliating Gel i håndflaten. Da får du en dypere rens og en mildere konsistens i din ansiktspeeling. Ideelt for sensitiv hud!

Les også: Tørr og sensitiv hud? Her er redningen!


2. Fuktighet.

Etter rens og skrubb er det lurt å påføre en toner. Toner er et fuktgivende ansiktsvann som avslutter renserutinen og gjør huden klar for videre pleie. NUXE Gentle Toning Lotion lindrer irritasjon og nøytraliserer hudens PH-verdi.

Janka bruker NUXE Nuxellence Youth Revealing øyekrem.

© Janka Polliani

Nuxellence-produktene er selve grunntrinnet i fuktighetspleie. Disse produktene lukter deilig av blomster og kan brukes fra 25 år og oppover. Huden tilføres massevis av glød, samtidig som hudtonen blir jevnere og betydelig mer fuktet.

Her kjøper du dine NUXE Nuxellence-produkter. 

Nuxellence Eclat (dag) og Detox (natt) kan brukes som et serum under fuktighetskremen for å booste effekten. Eller den kan brukes som en dag/nattkrem for de som ikke trenger like mye fuktighet. Prøv deg frem og se hva som fungerer best for din hud.

Nuxellence-produktene optimaliserer effekten av andre produkter. Linjer og rynker fylles ut og hudtonen blir jevnere.

© Janka Polliani


3. Glød. 

Rund det hele av med en glødgivende olje. Huile Prodigieuse® Or er en multifunksjonell tørrolje med skimmer, som er perfekt for å gi ekstra glød i huden. Den kan enten brukes på kroppen (for eksempel på brystet eller bena), i hårspissene for shine, eller som sminke (for eksempel som øyeskygge eller på kinnben). Eventuelt kan du legge litt på neglene under en blank neglelakk for litt ekstra, diskrét glød her.

Et supert triks er å påføre en liten dæsj på både kinnben og brystparti for å fremheve disse, og skape den ekstra glowen du er ute etter til julebordet.

Huile Prodigieuse skimmer er NUXE sitt stjerneprodukt. Noen av dens beste egenskaper er å redefinere og markere ulike områder, skape glød umiddelbart og å fremheve brunfargen.

Kjøp NUXE Huile Prodigieuse her.

En liten dæsj tørrolje på overkropp og kinnben gjør deg festklar på et blunk!

© NUXE / Yrjan Sundfør Rodrigues

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...