© Getty Images

Tar du vare på huden i vinterhalvåret?

Her er rådene for å unngå og redde tørr hud!

22. oktober 2018 av Kontent

Vinteren er på vei, luften blir kjøligere og det betyr ofte også at huden blir tørrere. Derfor er det ekstra viktig å ta vare på huden denne tiden på året. Det nordiske klimaet på vinteren er ofte tørr og kald, da kan huden gjerne ikke få nok fuktighet gjennom luften slik den gjør på sommeren.

Det er mange tiltak man kan gjøre for å forebygge og redde tørr hud. Noen gode råd er å vaske ansiktet med lunkent vann, deretter la huden lufttørke eller vær skånsom med håndkleet når du tørker deg. Det er også viktig å drikke mye vann og spis mye frukt og grønt. I tillegg til dette er det viktig å få inn en god hudpleierutine.   

Crème fraîche-serien til Nuxe gir fuktighet i 48 timer, styrker huden og beskytter mot forurensing. Det beste med alt er at den passer til alle hudtyper, også sensitiv hud.

© Nuxe

Produktserien fra Nuxe er for alle aldre og hjelper huden med å føles fresh, myk og strålende gjennom hele dagen. Crème fraîche består av en kombinasjon av botanisk melk og alge ekstrakt som fukter, lindrer og beroliger huden. 

For en god hudpleierutine kan du først påføre Nuxe Crème Fraîche Hydration Booster serum. Den skal påføres morgen og/eller natt på ansikt og hals, under vanlig ansiktskrem. Deretter kan du smøre på enten Nuxe Crème Fraîche fuktighetskremNuxe Crème Fraîche fuktighetskrem for normal hud eller Nuxe Crème Fraîche fuktighetskrem for tørr hud, som en base før du sminker deg. Sistnevnte er en rik krem som passer perfekt til deg med tørr eller veldig tørr hud. Disse kremene skal brukes morgen og kveld. Hvis du opplever tørr hud og trenger en rask løsning kan du bruke Nuxe Crème Fraîche SOS maske, som er en reddende fuktighetsmaske. Den kan brukes én til to ganger i uken på ansikt og hals. Skal du bruke den som dagsmaske kan du smøre et tykt lag i ansiktet og la virke i 10 minutter. Som en nattmaske kan du påføre et tynt lag og lar det virke hele natten. 

Annonsørinnhold: Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Kontent for Nuxe.

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...