Lyst på sommerhud om vinteren?

Dette enkle hudprogrammet tar vare på sommergløden hele året.

23. oktober 2018 av Kontent

Huden er et levende organ som vokser innenfra og ut. Den nye huden er lysere enn den som nå i en hel årstid har blitt utsatt for sol og sommerluft. I møte med høsten kan det være fristende å unngå ansiktsmasker og ulike former for peeling i et forsøk på å beholde brunfargen så lenge som mulig. Det er å gjøre deg selv en bjørnetjeneste. Da legger det seg et lag med død hud ytterst som gir deg et gustent utseende som kan være med på å få huden til å se ekstra sliten ut. Hvis du derimot peeler vekk det døde hudlaget, vil den nye og friske huden komme frem og du får tilbake gløden og fargen i ansiktet. 

Vitenskapelig løsning

Elizabeth Arden PRO er en serie som har tar hudens ulike svingninger på dypeste alvor. Det er en teknologisk avansert serie. Forskeren og kjemikeren Joseph Lewis har forsket frem aktive virkestoffer som hermer etter hudens egne signalstoffer i laboratoriet.

Serien baserer seg i hovedsak på syrer og vitaminer som både finnes naturlig i kroppen og som viser seg å ha en spesielt god effekt på kroppens egen helingsprosess.

Lewis har blant annet kommet frem til en helt nyskapende kombinasjon av en aldersforebyggende A-vitaminsyre, AHA Retinoid Konjugat, og en melkesyre som gir oppsiktsvekkende resultater. I kroppen har vi mye naturlig melkesyre. Når huden får tilsatt ny melkesyre vil den jobbe på lag med hudens naturlige melkesyre og stimulere til økt produksjon av nye hudceller, noe som vil gi en sunn og frisk hud.

Produktene inneholder mange fuktighetsgivende virkestoffer som er viktige for å få huden tilbake til sin naturlige form. Fuktigheten fyller ut rynker og linjer i huden og demper tretthetstegn i form av linjer, rynker og gusten hud. 

Treningsprogram for huden

Det er smart å se på hudpleie på samme måte som trening: Begge deler er ferskvare. Ved å pleie huden på samme måte som du trener kroppen så holder du på formen. For å få det til kan det være lurt å lage seg en rutine. Her har du en god start på et hudprogram:

Det helt grunnleggende er å rense huden morgen og kveld. Med Elizabeth Arden PRO Gentle Facial Cleanser renser du huden to ganger etter hverandre. Første runde fjerner sminke og overflatesmuss. Andre runde renser dypere i huden og forbereder den for videre opptak av aktive virkestoffer.

Så påfører du et tynt lag med Skin Brightening Serum på ansikt og hals. Serumet lysner og jevner hudtonen og jobber sammen med Barrier Repair Complex ansiktskrem. Serumet har mindre molekyler som virker lenger ned i hudlaget enn det de større molekylene i ansiktskremen klarer. Når de to produktene møtes i huden hjelper de hverandre.

Rundt øynene setter øyekrem en Age Defying Eye Cream i gang mikrosirkulasjonen demper hevelser, poser og mørke ringer under øynene. 

Spa på hjemmebane

Elizabeth Arden PRO-serien selges kun gjennom spa- og hudpleiesalonger for å sikre at du som bruker får den riktige veiledningen i forhold til din hud. Det geniale med serien er at du også kan unne deg en liten spa-stund et par ganger i uken ved hjelp av seriens ulike boostere. Du trenger ikke sette av all verdens med tid, et kvarter er nok.

Et vidundermiddel som kan brukes når du føler deg litt ekstra trøtt og sliten er Hydration Peel Pads. Padsene virker som en ekstra peeling som setter i gang celledelingen og gir en fin glød. Væsken fra padsene trekker ned i huden, lysner og jevner fargetonen og tilsetter fuktighet som glatter ut tørrhetslinjer. Stryk en av padsene forsiktig over ansiktet og la huden tørke i ett minutt før du påfører serum og krem. Bruk gjerne Peel Padsene om kvelden, 2-3 ganger i uken.

Ønsker du å utvide behandlingen kan du kombinere Peel Padsene med den multifunksjonelle masken, Illuminating Enzyme Masque, som både peeler og fornyer huden på en gang. Velger du kombinasjonsløsningen reduserer du Peel Padsene til 1-2 ganger i uken, pluss en maskebehandling. Masken er full av papaya, gresskar, ananas og seljebark, og er en enkel og effektiv behandling, som gir ny glød, samtidig som den vil pumpe og trimme huden din.

Masken er også med på å jevne ut fargetonene i ansiktet uten bruk av blekemidler. Det passer ekstra godt hvis du har noen pigmentflekker etter soling. La masken virke i ansiktet og på halsen i 15 minutter før den skylles av. La huden hvile litt før du til slutt påfører serum og ansiktskrem. På et blunk er trøtthetslinjene borte og du er klar for en ny uke. 

Formel for alle

Alle mennesker er unike med forskjellig genmateriale. Elizabeth Arden PRO-serien kan brukes av alle. Hovedfokuset er å hjelpe hudplager som kviser, urenheter og hyperpigmentering, tegn på aldring, kronisk rødhet og sensitivitet i huden. Den passer også godt for deg som har normal hud som trenger fuktighet for ny vitalitet.


Annonsørinnhold: Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Kontent for Elizabeth Arden.

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...