Her er tara-lesernes beste hudpleietips

Vi spurte, dere svarte. Men hvem ble vinneren av lekker hudpleiepakke fra A-Derma?

4. oktober 2018 av Kontent

For noen uker siden, gikk vi ut og spurte tara-leserne om deres beste hudpleietips i denne artikkelen.

I samarbeid med det franske hudpleiemerket A-Derma, loddet vi ut en lekker produktpakke verdt 1700 kr, til en av dere.

Og nå er vinneren trukket: Gratulerer til Susan som ga oss dette suverene tipset for tørr og irritabel hud:

"Rens koster, rens ansikt hver morgen og kveld. Bruk en god fuktighetskrem, et serum og - før natta - et lett lag med anti-aging eyecream. Skift putetrekk regelmessig, da døde hudceller og rester av ting man kanskje ikke har fått vasket ordentlig bort sitter i putetrekket og forstyrrer hudens healingprosess. Drikk masse vann, spis sunt, vær i aktivitet og gjør ting som gjør deg glad!"


Denne lekre hudpleiepakken til en verdi av 1700 kr ble delt ut i konkurransen.

Tara-lesernes beste tips for tørr og irritabel hud

Og responsen fra dere lesere lot ikke vente på seg. Totalt fikk vi inn hundrevis av tips, og nedenfor følger et lite utvalg av hva dere selv sverger til for å pleie huden.


Siv

Hopp aldri over å rense og smøre huden. Produkter er individuelt. Finn hvilket som du tåler. Veldig ofte så er det mulig å få testere på apotek og parfymeri. Fortsett ikke med et produkt du reagerer på selv om det var dyrt og man ikke ønsker å kaste det. Husk omega3-tilskudd.


May Britt 

Rens, en god fuktighetskrem og drikk rikelig med vann. Få frisk luft.


Cathrine 

Fukt, fukt, fukt.  Smør huden med en mild fuktighetskrem.


Hege

Smører inn tørre hender med masse A-Derma fuktighetskrem før natta. Tar på tynne bomullshansker (kjøpt på apoteket), og neste morgen er hendene myke igjen.


Linda 

Smøre daglig med parfymeri og fuktighetsgivende krem, gjerne både morgen og kveld. Smøring er spesielt viktig rett etter dusj eller bad. I dusj og bad brukes fuktighetsgivende og parfymefri dusjsåpe eller dusjolje for sensitiv hud. Og noen ganger når huden er veldig tørr og evt flasser, smører jeg i tillegg huden med kokosolje, det gir mye fukt og demper irritasjon.


Ann Kristin 

Renser huden smører på en fuktighetskrem. Eg pleie å spør om råd på apoteket.


Eireen

Mitt tips er å DRIKKE mye vann og spise mindre sukker. I de periodene jeg klarer å drikke rundt 2 liter vann om dagen, og holder meg unna søtsaker(les: sjokolade), så blir huden min utrolig mye bedre!


Elin:

Daglig mild rens tilpasset hudtypen din, drikke mye vann, og unngå for høy innetemperatur (da blir huden ofte tørr og stram). Sørg for jevnlig rens av sminkebørster for å forebygge uren hud.

Torhild:

Drikk vann, daglig rens av huden, tilfør mye fuktighet og frisk luft i mengder.

Hanne:

Nok fuktighet, nok søvn, rens, drikk vann.


Kari Emilie:

Bruk naturlig såpe til hud og hender og smør hendene med vannfri salve om vinteren for å unngå kuldeeksem. Sjekk ingredienser nøye om du er allergisk mot noe. Bruk parfymefritt på huden så unngår du reaksjoner. Lær din egen hud å kjenne.


Elin:

Drikk mye vann, da får du fuktighet innenfra og skiller ut avfallstoffer. Da blir det lettere å rense huden morgen og kveld før man smører huden med en god krem. Det gir et godt grunnlag for evt. sminke.

Marit:

Sunn kost, først og fremst. Frisk luft, moderat soling, fuktighetskrem og ha det godt med seg selv og de en omgås.


Elisabeth:

Lag din egen skrubb, og bruk den med lunkent vann morgen og kveld. Beskytt huden med en krem med solfaktor på dagen og da er du klar for å starte dagen.


Dette fikk vinneren:


  • A-Derma Exomega Control Balm 400 ml. (389,90,-)
  • A-Derma Exomega Cleansing Oil 500 ml. (349,90,-)
  • A-Derma Exomega Lotion 400 ml. (384,90,-)
  • A-Derma Exomega Cream 50 ml. (99,00,-)
  • A-Derma Hand Cream 50 ml. (104,00,-)
  • A-Derma Lip Stick 4 gr. (89,00,-)
  • A-Derma Xeramega Confort 400 ml. (269,00,-)

Totalt verdi kr 1689.

Om A-Derma

Franske A-Derma er ekspert på beroligende plantebasert hudpleie til sart, irritert hud. Spesialserien Exomega Control er utviklet for supertørr hud og designet for å motvirke og pleie en hud med tendens til atopi.

Exomega Control inneholder en helt naturlig, plantebasert aktiv ingrediens; Rhealba® havrekim-ekstrakt som er klinisk dokumentert at har en særlig god virkning på sart, tørr, irritert hud med tendens til atopi. Produktene er toleransetestet under dermatologisk og pediatrisk kontroll og er helt trygge å bruke både for voksne og barn.

Annonsørinnhold: Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Kontent for A-Derma.

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...