Fikk huden for mye sol i sommer?

Gjør deg klar for høst med en ekstra boost som jevner ut og øker hudkvaliteten.

16. august 2018 av Bonnier Creative Studio

Etter en helt fantastisk sommer har de fleste av oss kjent litt ekstra på det at huden har vært eksponert for mye sol. Dette påvirker kollagennivået i kroppen negativt, hvilket er en av de største årsakene til at rynker og linjer oppstår.

The Solution™ Anti Wrinkle Collagen er et kosttilskudd som kan gi huden din litt sårt tiltrengt pleie. Ved å behandle huden innenfra kan du redusere og forebygge hudens aldringstegn på en enkel måte. Kollagen har vist seg å være et svært gunstig og effektivt tilskudd og studier viser effekt på både rynkedybde og elastisitet.

Solen bidrar til aldring av huden

Huden vår består av to lag: overhuden (epidermis) og lærhuden (dermis). Under lærhuden ligger underhuden (subcutis).

Når vi eksponerer huden vår for sollys utsettes vi for tre ulike typer UV-strålinger: UVA, UVB og UVC. 

UVA-strålene er en av de største årsakene til raskere aldring av huden. Dette er fordi den når dypt ned i huden og påvirker blodsirkulasjonen og bindevevet i lærhuden.

Bindevev med stråleskader har redusert mengde kollagen og elastin. Tilføring av kollagen i kostholdet ditt kan dermed være en viktig brikke for å unngå rynker og slapp hud. The Solution™  kan bidra til å holde huden glatt, elastisk og smidig. 


Hvorfor kollagen? 

Kollagen er en viktig del av kroppens bindevev og fungerer som kroppens lim. Det finnes naturlig i kroppen, og er den viktigste enkeltfaktoren som bidrar til å holde huden ung og spenstig. Rundt 30-årsalderen avtar den naturlige mengden kollagen i huden vår, men studier viser at huden får effekt ved ekstra tilførsel. 

Trender viser en tydelig retning i å behandle hud innenfra for å optimalisere resultater - sammen med det man tilfører utenfra. Kollagen er utpekt som noe av det mest effektive, og det foreligger solide studier som bekrefter dette.

Jevnlig bruk av The Solution® viser seg å:

• Redusere rynkedybde med i snitt 20% i løpet av 8 uker.

• Redusere appelsinhud (cellulitter) med i snitt 11%.

• Øke elastisiteten i huden og dermed forebygge nye rynker og linjer.


Alle utførte studier er randomiserte, placebo-kontrollerte og dobbeltblinde. Samme standard som for legemidler.

Nå får alle Taras lesere 50 % avslag på den effektive behandlingen. Bestill nå og få 50 % på første forsendelse. I tillegg får du 30 % avslag på alle senere bestillinger.

Annonsørinnhold: Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Bonnier Creative Studio. 

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...