© Sensai

Gjør huden din klar for høsten

Dette er hudpleierutinen som virkelig gir resultater.

3. september 2019 av Kontent for Sensai

Ny årstid, nye mål og nye rutiner. Etter en lang sommer med mye sol og solkrem, og sene kvelder med god mat og noe i glasset, så er det ikke bare muskler og hjernen som trenger nye hverdagsrutiner. Huden trenger også litt ekstra oppmerksomhet etter ferien, og hva er vel da bedre enn å gi huden en skikkelig boost?


Tara skrev før sommeren om Sensai sitt nylanserte produkt, SENSAI ABSOLUTE SILK MICRO MOUSSE TREATMENT, og nå slippes det flere produkter i den eksklusive hudpleieserien. En komplett hudpleierutine som gir huden din akkurat det den trenger før høsten, mye fukt og et silkemykt og glatt resultat.

Dobbel effekt

Det er ingen nyhet at du bør ha flere steg i din hudpleierutine, men hvor mange steg skal egentlig til for et perfekt resultat? SENSAI hudpleie bygger på japanske røtter og følger Skincare Saho, et hudpleierituale inspirert av Sahoo-etiketten for japansk te-seremoni. Med Saho oppnår du en feilfri og silkemyk hud ved hjelp av dobbel rens, dobbel fukt og dobbel påføring. Tre enkle steg, med dobbel påføring.

© Sensai

Første steg i ny rutine

Urenheter og skitt tetter igjen porene og hindrer huden å puste. Rens derfor huden med SILKY PURIFYING før du påfører produkter. Første runde med rens fjerner sminke og talg fra huden, men renser ikke i dybden. Renser du huden to ganger, rengjør du i dybden og fjerner døde hudceller og smuss.


Glød som varer

Andre steg er et serum eller mousse som trekker lett inn i huden. ABSOLUTE SILK MICRO MOUSSE TREATMENT er en anti-age mousse med mikrokarbonerte bobler og Koishimaru Silk Royal - en unik formel som trekker lett inn gjennom porene og gir huden glød, samtidig som den jevner ut linjer. Et produkt som ikke sparer på de gode ingrediensene, og som virkelig er verdt investeringen.


Gi huden nok fuktighet

Avslutt hudpleierutinen med den ultimate Koishimaru Silk-opplevelsen med en hudkrem som skjemmer bort huden med fuktighet, samtidig som den jevner ut linjer og motvirker aldringstegn. ABSOLUTE SILK CREAM er en rik krem som gir huden mye fukt og er tilpasset normal til tørr hud. ABSOLUTE SILK FLUID er en oppfriskende krem for oljet og kombinert hud. 

Silkemyke tradisjoner

SENSAI har siden de startet opp for 40 år siden hatt silke som en av sine hovedingredienser. Deres nyeste versjon, Koishimaru Silk RoyalTM er en helt ny ingrediens som stimulerer produksjonen av hyaluronsyre i overhuden, gir rikelig med fukt og styrker huden.

SENSAI sine nye ABSOLUTE SILK-produkter tar hudpleierutinen din til nye høyder, og gir deg et glødende resultat - plettfri og silkemyk hud.

KJØP ASBOLUTE SILK-produktene her.

SENSAI ABOSLUTE SILK CREAM OG FLUID lanseres i butikker september 2019.

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...