Denne ingrediensen bør serumet ditt inneholde

Gjør underverker for tørr, aldrende, slapp og gusten hud!

23. oktober 2020 av Kontent for Elizabeth Arden

Huden vår påvirkes både av faktorer som arv, livsstil og miljø, og vil med alderen miste elastisiteten, rynker blir tydeligere og huden blir ofte tørrere - ettersom man produserer mindre talg (fettstoffer) jo eldre man blir. Men ved å gi moden hud god pleie og tenke over hvilke ingredienser produktene du bruker inneholder, vil huden holde seg mer spenstig og frisk lenger.

Du har kanskje lagt merke til at Hyaluronsyre (HA) stadig dukker opp når det er snakk om hudpleie. Det er det mange grunner til.

Hvorfor Hyaluronsyre?

Hyaluronsyre er er en ingrediens som finnes naturlig i kroppen, kjent for sin unike evne til å tiltrekke og binde til seg vann inntil 1000 ganger sin egen vekt. Det er ikke et stoff, men en type sukkerart, som danner en gelélignende substans når det binder vann - noe som er med på å opprettholde fuktbalansen i kroppen.

Med andre ord er det hyaluronsyre som sørger for at huden holder på fuktigheten, slik at den oppfattes som spenstig og fyldig. Dessverre minsker kroppens naturlige produksjon av hyaluronsyre med alderen, i tillegg til at den brytes ned av UV-lys og frie radikaler. Derfor er de nye fuktighetskapslene fra Elizabeth Arden et perfekt hjelpemiddel for å styrke huden og gjenopprette hudens elastisitet.

Nyheten Hyaluronic Acid Ceramide Capsules er et serum som kombinerer hyaluronsyre med ceramider, som låser fuktigheten inne, slik at huden holdes fuktig, myk og plump hele dagen. Den nye teknologien sørger for at fuktigheten ikke fordamper, og huden holder seg mykere mye lenger!

En kapsel om dagen

I likhet med hyaluronsyre produserer kroppen mindre og mindre ceramider i takt med at vi blir eldre. I den tørre årstiden vi befinner oss i nå, kan én kapsel med serumet hver dag være redningen for tørr hud, og slik bruker du den: 

  1. Vri forsiktig på tuppen av kapselen, og press produktet ut på fingertuppene.
  2. Påfør på renset ansikt og hals.
  3. Brukes morgen og kveld, før du påfører ansiktskrem. 


En av fordelene med å velge serumet til Elizabeth Arden er at molekylet som brukes i serumet er hele 500 ganger mindre enn tradisjonell hyaluronsyre, og det kan derfor bevege seg 4 ganger dypere ned i huden!

Dette gjør at:

  • huden blir fyldigere, glattes ut og får tydeligere konturer
  • huden holder seg hydrert og får glød
  • huden blir glattere og mykere
  • huden generelt føles mye bedre og blir mindre sensitiv

Det er flere gode grunner til å velge serum i kapselform. Da får du nemlig nøyaktig dosert mengde serum i én kapsel, det er beskyttet mot lys og duft, og derfor helt rent og potent når det brukes. Kapselen er biologisk nedbrytbart og har ingen tilsatt duft. Serumet inneholder også andre pleiende ingredienser og mykgjørende oljer, slik som som ingefærekstrakt (et kraftig antioksidant som jobber med elastinet i huden - og gjør at huden holder seg smidig og fast).

Serumet kan kjøpes her.


Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Kontent for Elizabeth Arden.

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...