© Getty Images

Tidsplan til «Luksuriøs champagnemeny»

Skal du servere vår luksuriøse champagnemeny? Med hjelp av denne praktiske tidsplanen kan du lage mye på forhånd slik at du kan kose deg med gjestene dine.

17. desember 2019 av Mattias Larsson

TIDSPLAN FORRETT

Kalv tartar med syltet rotfrukt, dillkrem og friterte potetsmuler


DAGEN FØR:

Sylt rotfruk.

Lag dillkrem.

Friter potet.


FØR GJESTENE KOMMER:

Finhakk kalvekjøtt og sjalottløk.


RETT FØR SERVERING:

Bland sammen tartar og anrett alt på tallerkener.


TIDSPLAN HOVEDRETT

Ovnsbakt kveite servert med kongekrabbe, syltet kålrabi og ostekrokett


DAGEN FØR:

Skrell kongekrabbe.

Gjør klar ostekroketter til fritering.

Plukk rosenkål.

Sylt kålrabi.


FØR GJESTENE KOMMER:

Reduser fløten.

Ha smør i en kasserolle og hakk hasselnøtter.

Legg kveite i en form, ringle olje over og salt den.


RETT FØR SERVERING:

Bak kveite.

Forvell rosenkål.

Brun hasselnøttsmør.

Friter ostekroketter (de kan ev. friteres på forhånd og varmes sammen med fisken i ovnen).

Anrett alt på tallerkener.


TIDSPLAN DESSERT

Bakt rødbete med ostekrem, valnøttflarn og bringebær


DAGEN FØR:

Bak og skiv rødbeter.

Stek valnøttflarn.


FØR GJESTENE KOMMER:

Bak chèvre.

Visp sammen ferskostkrem.


RETT FØR SERVERING:

Anrett desserten på tallerkener.

Seneste

Kanskje er du også interessert i...