© tara.no

Tara Smak 1/13: Mattrender 2013

Start året med deilige oppskrifter på sunn «føl-deg-vel»-mat, og få en smakebit på de nye mattrendene.

1. januar 2013 av Maria Aavatsmark

«Føl deg vel»-mat

De fleste er lei ribbe og feit julemat når nyåret ringes inn. Få en kickstart på det nye året med inspirerende ja-mat full av vitaminer og sunne næringsstoffer. 

© tara.no

 

Tara Smak har møtt kokebokforfatter Rachel Khoo

Å tulle med fransk kokekunst er som å banne i kirken. Men engelske Rachel Khoo har gjort det med stor suksess i Frankrike. Tara Smak møtte den kreative matskaperen som har ”reoppfunnet” de franske klassikerne for en ny generasjon matelskere.

© tara.no

 

Vennemiddag på budsjett

Er det skralt i kassen etter jul og nyttår, men du har likevel et sterkt ønske om å invitere til fest og være sammen med venner? Inviter til spleisefest! Lag deler av middagen selv og la gjestene ta med seg resten.

© tara.no

 

Søtt med god samvittighet

Det er ingen grunn til å velge bort desserten når kalorifattige og C-vitamin-rike vinterfrukter er basisen. Krydder og friske urter gir et smaksrikt tilsnitt mens litt is, hvit sjoklade og gresk yoghurt setter en kremete prikk over i-en.

© tara.no

 

Smakstrend: Et lite stykke Amerika!

”Nordmenn trenger pie!” var tanken bak Hello Good Pie, Norges første pie-butikk. Gründerne Cordelia Holst og Pierre Chinniah mener pie er den perfekte matrett.

© tara.no

Kanskje er du også interessert i...