Tara Smak 04/14: Stort fest-tema!

Lettlaget selskapsmeny, de beste kremkakene, 128 oppskrifter og ideer.

12. mai 2014

I Tara Smak nr. 4 får du alt du trenger til sommerens festligheter: alt fra lettlaget selskapsmeny, lekre snitter, de beste kremkakene og vinekspertenes beste tips. Vi tar deg med til København, hvor Michelin-stjernene har florert de siste årene. Det nye konseptet Oslo Hackney i London hyller hovedstaden vår, med både restaurant, bar og konsertscene. Vi viser deg de hotteste nye spisestedene i Oslo, hvor fastfood laget med kjærlighet står på menyen. I tillegg kan du la deg inspirere av lette og gode hverdagsretter og Taras kokkeskole hvor laks- og skinkerull står på menyen.

Tid for fest: Med disse rettene på repertoaret, er du rustet for alle sesongens selskapeligheter. Store som små. Formelle eller avslappet.

Italiensk uke - middag på 30 min! Italiensk mat er smaken av tomat, parmesan, basilikum, mozzarella og uendelig mye mer. Vi byr på seks middager, alle enkle og raske å lage. Og alle rettene er kaloriberegnet, så hverdagsmaten blir lett på alle måter!

Rågodt av rabarbra: Ostekake, pai, terte, scones, syltetøy og sirup. Det er så mye godt man kan lage av rabarbra! Pass på å nyte denne sursøte veksten nå som det er sesong for den norske rabarbraen!

 

Tara Smak nr. 4 er i butikk frem til 23. juni.

 

Kanskje er du også interessert i...