© tara.no

Oppskrift på en stressfri maifest

Denne luksuriøse treretteren er rask å lage, med flere smarte snarveier. Perfekt for maifesten der du vil nyte boblene sammen med gjestene.

8. mai 2013 av Charlotte Jenkinson og Anna Gidgård

Inviter til en vårfest med en luksuriøs, men likevel lettlaget meny. Trikset her er å bruke snarveier, slik at man ikke blir altfor stresset på en ellers travel dag. For snarveier fungerer hvis det man lager blir godt! Og vi lover - denne menyen er en fryd for ganen!

 

 

© tara.no

Tapenade crostini og crostini med reker og mangochutney

Begynn med de rasklagde snittene som du serverer til velkomstdrinken eller som forrett. Tapenaden får smak av fyllet i olivenene (ansjos) og rekene får sødme og hete fra mangochutney som du kjøper ferdig på glass. Perfekte snarveier begge to, de kan til og med lages dagen i ­forveien.

 

 

© tara.no

Grillet oksefilet med ovnsbakte poteter og hvitløkskrem

Mens dere spiser snitter og kanskje drikker noe med bobler i glasset, stekes kjøttet ferdig på grillen (eller i ovnen) rett etter at potetene er ferdig­stekte.

 

 

© tara.no

Aprikoser med sprø, kandiserte mandler

Desserten er lynrask å lage i stand, og før gjestene har fått tid til å lene seg mette ­tilbake og vente på kaffen, sprer knekkduften fra de kandiserte mandlene seg i huset.

God fest!

Seneste

Kanskje er du også interessert i...