Bake marengskake med frukt, bær eller gul krem?
Bake marengskake:

Lyst til å bake marengskake med frukt, bær eller gul krem? Finn din favoritt blant disse deilige marengskakene. 

© Bulls Press

6 himmelske marengskaker

Bake marengskake til 17. mai eller til konfirmasjon? Her får du seks enkle og gode oppskrifter på marengskake.

19. april 2016

Det er en himmelsk opplevelse å fylle munnen med sprø og seig marengskake med pisket krem og friske bær. En uslåelig kombinasjon!

Marengs er også super å bruke til kaker uten av den stekes først. Bruk marengs som kakeglasur og få en skinnende blank, kritthvit kake. Har du en creme brulée-brenner, kan du også svi av marengsen, for et ekstra profft resultat.

 

6 himmelske marengskaker med frukt, bær og gul krem:

 

Himmelsk marengskake
Himmelsk marengskake © Charlie Drevstam/Allt om mat

Himmelsk marengskake

Kle festkaken med italiensk marengs og få en lettere variant av bløtkaken.

 

 

Bake marengskake med frukt, bær eller gul krem?
Bake marengskake:

Lyst til å bake marengskake med frukt, bær eller gul krem? Finn din favoritt blant disse deilige marengskakene. 

© Bulls Press

Pavlova marengskake med pasjonsfrukt og bær

Lag en klassisk marengskake med frisk syrighet fra pasjonsfrukt.

 

 

Rullekake med kokos og bringebær
Rullekake med kokos og bringebær © Bulls Press

Marengs-rullekake med kokos og bringebær

En lett kake med marengs istedenfor kakedeig. Friskt og fristende!

 

 

Marengskake med iskrem og mandelbunn
Marengskake med iskrem og mandelbunn © Scanpix

Marengskake med iskrem og mandelbunn

Klassikeren Baked Alaska består av iskrem på mandelbunn, dekket med marengs.

 

 

© tara.no

Små marengskaker med moreller og hvit sjokolade

Marengsbunn med hvit sjokolade gjør denne kaken til en ny opplevelse.

 

 

Marengskaker med vanilje- og limekrem
Marengskaker med vanilje- og limekrem © Anna Skog/Allt om mat

Marengskaker med vanilje- og limekrem

Lag minipavlovaer og få en deilig dessert. Sitrus gir friskhet til kremen.

Kanskje er du også interessert i...