Skinkestek med kålrot, ingefær og appelsin
Har du ingen stor leirgryte med lokk, en såkalt römertopf? Da kan du i stedet bruke en stor, ildfast form dekket til med aluminiumsfolie. Sett da formen inn i en allerede varm ovn. Se hele oppskriften her.
Din nettleser er utdatert! Dessverre støtter ikke dette nettstedet eldre nettlesere. Vennligst oppgrader nettleseren og forsøk igjen.
Les merHar du ingen stor leirgryte med lokk, en såkalt römertopf? Da kan du i stedet bruke en stor, ildfast form dekket til med aluminiumsfolie. Sett da formen inn i en allerede varm ovn. Se hele oppskriften her.
Fargesprakende, syrlige gulrøtter toppet med røkt makrell. Friske og gode smaker som passer godt sammen! Dessuten klimasmart. Se hele oppskriften her.
Bildegalleriet fortsetter etter annonsen!
Rykende varm suppe under en spør overflate. Et smart alternativ til den grillede skinken for dem som vil ha et grønnere og sunnere julebord. Se hele oppskriften her.
— Jeg elsker grønnkål i julen, og ikke bare som dekorasjon men også i mange forskjellige matretter. Her kommer en av mine favoritter, en eggestand smaksatt med grønnkål, sitron og muskat, forteller kokk Carina Brydling. Se hele oppskriften her.
Bildegalleriet fortsetter etter annonsen!
Bruk gjerne lammekjøttdeig i stedet for kjøttdeig av storfe til julens kjøttboller. De er både mer miljøvennlig og kjøttbollene får en fyldigere smak. Se hele oppskriften her.
Krydret og fyldig rødkål i form av en søtsur chutney. Se hele oppskriften her.
Bildegalleriet fortsetter etter annonsen!
Pepperkakescones passer også perfekt sammen med gløgg, eller med portvin og en god smakssterk ost, som stilton. Se hele oppskriften her.
Syrlig søtt til kremete og godt.
— Tyttebær og gløgg er en god kombinasjon. Gjør som jeg og bruk restene av risengrynsgrøten ved å blande den med lett vispet kremfløte og topp med de røde gløggtyttebærene, forteller kokken Carina Brydling. Se hele oppskriften her.
Bildegalleriet fortsetter etter annonsen!