Ingredienser
100 g flower sprout
1 stk rød paprika
2 stk gulrot
1 skive knollselleri (sellerirot)
2 stk vårløk
4 blad svartkål (grønnkål kan også brukes)
1 ss solsikkeolje
1 ss revet frisk ingefær
1 båt hvitløk
1 dl eplejuice
1 ss honning
1 ss hvitvinseddik
1 dl hakket frisk koriander
Slik gjør du det:
Skjær paprika, gulrøtter, sellerirot i strimler og vårløken i ringer. Skjær flower sprout i to.
Fjern midtstilken på svartkålbladene og del bladene i grove biter.
Varm oljen i en wok eller stor panne.
Wok grønnsakene, revet ingefær og hakket hvitløk i ca. 5 minutter ved sterk varme.
Bland i eplejuice, honning og eddik.
Smak til med salt og pepper.
Strø til slutt på frisk hakket koriander, og server gjerne med nudler eller ris til.