© Privat

Helle er Taras nye matblogger!

Helle Øder Valebrokk gjør hverdagen til en fest på bloggen Helles Kitchen. Nå får du maten hennes på Tara.no!

20. april 2015 av Siri Høstmælingen

Matbloggeren Helle Øder Valebrokk (43) er godt kjent for oss i Tara – og kanskje også for dere? Vår tidligere grafiske designer har blogget om mat på Helles Kitchen i fire år, og i fjor kom hun på 3. plass i TV2 -serien "Norges grillmester" sammen med makkeren Cecilie Espensen, som er Taras matjournalist.

Helle er trønder og halvt dansk, men har bodd i Oslo mesteparten av sitt liv. Hun er en velkjent person i hobbykokk-miljøet, med gull i NM for Hobbykokker bronsje i pizza-NM, for å nevne noe. 

Nå skal Helle blogge for Tara.no, og du kan glede deg til smakfulle mattips med snert og humor.

Helle er ikke redd for å by på seg selv og innrømmer glatt at baking ikke er hennes forte. Men det hindrer henne ikke i å prøve.

– Jeg gleder meg masse til å blogge for Taras lesere! Jeg håper jeg kan gi inspirasjon nok til at leserne vil prøve nye ting eller ingredienser. HellesKitchen er en matblogg der formålet er å gjøre hverdagen til en fest. Det skal ikke være avansert, men det kan være jeg kommer med et tips eller to som løfter hverdagsmaten til nye høyder, sier Helle

HellesKitchen er ikke bare en matblogg, men en blogg om det gode liv. Her får du også gode tips til matrelaterte opplevelser i utlandet, og Norge. Helle er opptatt av bærekraftig, lokal og økologisk mat og hun liker å lage mat fra bunnen av, men jukser av og til.

Hun reiser mye, og tar ofte med seg inspirasjon hjem til kjøkkenet og bloggen. Krydder er en lidenskap for Helle, og hun har mange gode tips til hvordan du smaksetter maten på riktig måte.

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...