© Opplysningskontoret for frukt og grønt

Forrett med Flower Sprout

En enkel og smakfull forrett eller en liten rett til kvelds med den nye kålen Flower Sprout, tomater og vårløk. Server den i porsjonsskåler eller i en salatbolle.

13. oktober 2015 av Bjørnhild Fjeld

Ingredienser

160 g flower sprout

1 ss smør

1 stk smilende egg - kokttid 6-8 min.

8 stk rød cherrytomat

1 ss sesamfrø

2 stk vårløk

olivenolje

balsamicoeddiik

 

Slik gjør du det:

Skyll og tørk kålen, og del den i to. Fres den i varm panne i litt smør i 2-3 minutter. Legg til side.

Del cherrytomatene og fres dem i den varme pannen i ca. 1 minutt. Legg dem til side.

Tørk av pannen og rist sesamfrøene til de er gylne. Skjær vårløken i tynne skiver. Skrell og del egget båter.

Dander alt i 4 porsjonsskåler. Ha over noen dråper med olivenolje og balsamicoeddik og dryss sesamfrø på toppen.

Kilde: Opplysningskontoret for frukt og grønt/Frukt.no

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...