Musserende vin
- Musserende er alltid godt som en apéritif. En god start på kvelden, og det gir en god stemning. Husk at musserende vin også med fordel kan serveres til lette salater eller retter med fisk og skalldyr. Det vil gi en frisk opplevelse, råder Gunnhild.
Hun liker å servere musserende vin rett fra kjøleskapet. Det er litt i kaldeste laget for avanserte vinkjennere, men stuetemperaturen vil raskt varme opp både glass og innhold.
- Jeg liker den forfriskende følelsen av det iskalde, sier Gunnhild.
Taras vinseminar på Zen Lounge i Oslo samlet over 40 vininteresserte lesere som fikk lære nye smaker. Alle noterte flittig på smakearkene som Gunnhild delte ut.
Gunnhild serverer den mest solgte champagnen i Norge. Nicolas Feuillatte Brut Champagne er tørr, og er den perfekte damechampagnen, ifølge Gunnhild. - Jeg går for champagne til gravlaks, rakfisk elller pinnekjøtt. Det at champagne er lagret på gjærceller gjør at drikken egner seg til mat som smaker rått, forteller Gunnhild.