Nytt magasin fra Tara ute nå: Tara På Reise!

Første utgave av Taras nye magasin, Tara På Reise, er på plass i butikkene - med 132 sider breddfulle av inspirerende reisestoff og nye opplevelser!

10. mars 2014

Tara På Reise er skreddersydd for deg som elsker å reise, og i denne første utgaven besøker vi Vest-Berlin og bor på et fantastisk slottshotell. Vi reiser til idylliske Österlen, kyststripen i Skåne som er en skattekiste av opplevelser, og vi besøker den vakre Amalfikysten i Italia - samt mye, mye mer!

 På perlejakt på KretaDet finnes nok bare ett sted på Kreta som virkelig fortjener betegnelsen "skjult perle". Hit kommer du bare med båt eller til fots. Loutro på Kretas sør-vestkyst er velsignet bilfri.

Renessanse for Vest-Berlin: Sjarmerende og avslappet


Lenge har alt dreid seg om Øst-Berlin og Mitte, men nå er blikket på nytt i ferd med å rette seg mot vest. Vi har reist til avslappede Vest-Berlin, og du kan være med.

Swahili-kysten: Sanselig safari i vann og på land


En reise til Swahili-kysten i Kenya gir deg noe av det beste landet har å by på. Endeløse, kritthvite sandstrender og fantastisk safari. Nydelig mat i krysningen mellom afrikansk, arabisk og indisk kjøkken og smilende, multi-kulturelle og åpne mennesker. Bli med Taras Lene Wikander til Kenya!

Kanskje er du også interessert i...