Luksuriøs 17. mai-frokost i hagen? Ja takk!

© Ulrikka Pousette/Allt om Mat

17.mai-frokost med bobler i glasset

Inviter venner til en champagnefrokost med luksuriøse munnfuller og lette retter. Vi gir deg hele menyen med vintips.

3. mai 2016 av Sophie Berlin

Si god morgen og gratulerer med dagen til gode venner med bobler i glasset og lekre munnfuller.

En herlig luksuriøs start på nasjonaldagen!

Denne frokostmenyen består av en fruktjuicedrink, baguette gourmand, laksetartar, melon- og granateplesalat og minipannekaker med jordbær og krem. Lag hele menyen, eller velg en rett som passer deg og ditt ambisjonsnivå. God 17. mai!

 

Fruktjuicedrink

En festlig, vinbasert drink med granateplejuice.

 

 

Baguette gourmand

Luksuriøs fingermat med andelevermousse og bresaola.

 

 

Laksetartar med avokadokrem

En luftig mousse med rå laks og røkelaks.

 

 

Melon- og granateplesalat

Frisk fruktsalat smakssatt med kaffirlimesirup og kokos.

 

 

Minipannekaker med jordbær og krem

Disse nederlandske pannekakene minner om munker, og heves med gjær.

 

Vintips

Nicolas Feuillatte Brut (3951304) Frankrike, kr 109,90. Budsjettbobler fra Champagne med eplepreget fruktighet.

Contessa Matilde Lambrusco di Sorbara (90801) Italia, kr 114,90. Lett, saftig og perlende rødvin med hint av balsamico.

Meinklang Prosa (437901) Østerrike, kr 159,90. Ung, frisk og lett perlende stil, preg av røde bær og urter.

Kanskje er du også interessert i...