Tara Smak nr. 4

Vi frister med deilige grillretter, lette og mettende salater, søte jordbærretter, festmåltider av laks, sommerlig sjømat, gode grilltips og mye annet deilig snacks!

8. juni 2012 av Marthe Reienes

Ekte grillglede

© tara.no

Cheeseburger med bacon og relish

Massevis av kjøtt, deilige smakfulle sauser og litt sunt og grønt ved siden av. Så enkelt kan det gjøres for å skape et himmelsk grillmåltid.

 

Riktig utstyrt

© tara.no

Bærbar bordgrill med håndtak fra Clas Ohlson.

Skal man være en mestergriller trenger man riktig utstyr. Kanskje noe fra fjoråret trenger å byttes ut?

 

Lever grønt og skjønt

© tara.no

Ingvild Flesland og familien nyter mat fra egen hage.

Kortreist mat er i vinden. Og det blir ikke mer kortreist enn når man dyrker maten i sin egen hage. For livsstilsbøndene Ingvild Flesland og Olaf Rademacher handler grønn livsstil dog om mer enn kortreist mat - det handler om skjønnhet, filosofi, helse, psykologi og kultivering av jorden.

 

Middag på under 30 minutter

© tara.no

Enkel fiskegryte

Det er sommer og sol og tid for nytelse. Favorittmaten er enkel og tettpakket med smak - og laget på under halvtimen!

 

Sjømat i fyr og flamme

© tara.no

Grillet fisketaco med salsasalat

Sjømat er overraskende enkelt å tilberede over åpen ild. Mulighetene er uendelige og smaken av norsk fisk og skalldyr fra grillen, er uslåelig.

 

Opplev smaken av Cognac

© tara.no

Fransk ganefart for livsnytere.

Østers fra Marennes-Olèron. Snegler fra Charente og vinaigrette fra Baume de Bouteville. Håndlagde godsaker fra Chocolaterie Letuffe - og utsøkt cognac fra De Luze. Tara Smak gir deg smakebiter av kulinariske opplevelser fra Cognac-distriktet.

 

Gal etter jordbær

© tara.no

Jordbærkake med sitronverbena

Endelig er de her igjen - søte, saftige og fulle av smak. De aller første bærene nyter vi naturelle, men så er det tid for å bruke dem i verdens beste oppskrifter i fantastiske søte varianter. I Tara Smak får du oppskrift på både jordbærkake, jordbærlassi, jordbærgranité og mye mer.

 

Trinn for trinn: sommerpai

© tara.no

Tomat- og olivenpai

Sommertid er også paitid. Alt-i-ett-retten passer like godt som familiemiddag som til gjestemat og festbuffeten. Tara Smak viser deg hvordan du får den perfekte sprø bunnen!

 

Afternoon tea i sommersol

© tara.no

Stilfull sommerfest med kaker, sandwicher og te.

Inviter venninner og familie til afternoon tea - en velkommen pause midt på dagen der stil står i høysetet med elegante smørbrød og lekre kaker.

 

Seneste

Kanskje er du også interessert i...