Tara Smak 2/11: Lag iskremen selv

Bli med til Sonja Lees Villa Malla og på pizzakurs i Toscana. Lag Hellstrøms iskrem og enkle sommerretter.

15. mai 2011 av Marit Lien

Mesterkokk Sonja Lee har sin egen matfilosofi

© tara.no

Villa Malla er Sonja Lees perle i Filtvedt.

Smakfullt i ell enkelhet er Sonja Lees (39) matfilosofi. Hun holder til på Villa Malla i Hurum - der Oslofjorden åpner seg mot havet, Her kan du nyte de fantastiske omgivelsene eller forsyne deg av bordets gleder.

Sommerens store grillfest

© tara.no

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Med riktig planlegging og logistikk kan det å by mange på fest være både morsomt og rimelig. Tara Smak gir deg gode tips og oppskrifter på grilltilbehør.

På pizzakurs i Italia

© tara.no

Tara-redaksjonen i Toscana.

En bedre ramme rundt pizzabaking finnes neppe: Det vakre hotellet Tenuta San Pietro i Toscana, en dyktig og glad kokk, friske ingredienser, en sprakende steinovn og verdens beste pizza. En entusiastisk Tara-redaksjon fikk prøve seg på pizzabaking og nør både prosessen, stemningen og ikke minst smaken.

Supermatguru Renée Voltaire

© tara.no

Renée Voltaire (45) er matfilosof og selvlært kokk.

Maten får Renée Voltaire i balanse. Hun spiser mer grønt enn de fleste, og det gjør hun fordi maten gjør henne snill. Hun har funnet sin måte å leve i balanse på, og mener hver enkelt av oss må finne frem til mat som vi trives med.

Linn Stokke er vegetarianer og raw food-entusiast

© tara.no

Linn Stokke er god mot kroppen sin.

Ikke bare får Linn Stokke overskudd og en dypere kontakt med seg selv med økologisk kost og raw food, men det er også en fredfylt og vennlig måte å leve på, sier hun.
I Tara Smak gir Linn bl.a. tips og oppskrifter.

Sanselige Zanzibar

 

© tara.no

Tiden går ikke - den kommer, sier de på Zanzibar.

På Zanzibar kan både kropp og sjel finne hvile. Også når du spiser. Liggende barføtt på silkeputer og madrasser serveres du mat som får deg til å smile. Det er ikke så mange steder igjen på jorden som er som magiske Zanzibar.

Iskald kjærlighet

© tara.no

Eyvind Hellstrøm (62) til venstre, og broren Jan Hellstrøm (64).

Hvis du spør brødrene Hellstrøm så selges det altfor mye is i dette landet - det er hjemmelaget iskrem vi trenger. Deres kjærlighet til ekte is er så stor at de har skrevet bok om det.
Tara Smak gir deg brødrene Hellstrøms is-råd og -oppskrifter.

Meloner i mange varianter

© tara.no

Leskende søt melon og smakfull skinke er en sikker sommerklassiker. Men det går også fint å legge melon på grillen, bruke den i en salat eller servere den som dessert. Nte melonen nå når den smaker som best.
I Tara Smak får du deilige oppskrifter med melon.

I tillegg byr Tara Smak nr. 2 på roastbiff, norske delikatesser som kveite, makrell og brisling, blomkål, granateple, vin, søte jordbærdrømmer, og mye, mye mer.

© tara.no

 

 

 

Seneste

Kanskje er du også interessert i...