Tara fyller 15 år!

Hurra! Tara feirer 15-års jubileum, og sjefredaktør Torunn Pettersen kikker tilbake på den fantastiske reisen magasinet har hatt.

9. mars 2020 av Torunn Pettersen

I 15 år har Tara vært på markedet, og vi som jobber i Tara er veldig stolte av magasinet vi gir ut. Selv har jeg hatt gleden av å være med fra dag én. Min første leder i Tara nr. 1, i begynnelsen av mars 2005, ser du her. Under tittelen «Tid for Tara» smiler jeg noe nervøst – og er sikkert 15 kilo lettere enn i dag. But that’s life! 

Hva Tara angår, så har også «hun» svingt både i tyngde og innhold opp gjennom alle disse årene. Magasin-markedet var noe ganske annet den gang enn hva det er i dag, og Tara har sett konkurrenter både komme og gå. Selv har vi prøvd ut uttallige stoffområder og tilleggsprodukter. Og hele tiden har vi hatt målgruppen vår, kvinner 40+, og deres interessefelt og liv som ledetråder. Vi har heldigvis i all hovedsak lyktes! 

Slik så lederen ut i Tara nr. 1, og sjefredaktør Torunn noterer seg at det ikke bare er magasinet som har endret seg på den tiden!

Vi har utviklet selve magasinet, vi har skapt mange eventer, etablert vår egen pris Årets modigste kvinne, og vi er blitt stadig større på nett, Tara.no er i vekst, og i januar i år kom vi med vår første podkast.

MEN vi kan hele tiden bli bedre, og vi setter utrolig pris på tilbakemeldinger fra dere lesere. Så skriv gjerne til oss på [email protected] Så håper vi at dere henger med oss i årene som kommer også!

Seneste

Kanskje er du også interessert i...