Michelle Obama USAs tidligere førstedame podcast spotify

LANSERER PODCAST: Michelle Obama lanserer sin egen podcast på Spotify og gjestelisten er imponerende!

© Getty Images

Michelle Obama aktuell med egen podcast

USAs tidligere førstedame lanserer nå «The Michelle Obama Podcast» eksklusivt på strømmetjenesten Spotify. Første gjest ut er en person som gjennom sitt virke har skrevet historie – her avslører vi hvem det er!

29. juli 2020 av Cecilie Espensen

President Barack Obamas ektefelle, Michelle Obama, har etter 8 år i Det Hvite Hus i Washington D.C. (2009–2017) hatt tid til å fokusere på andre ting enn de mange plikter som medfølger en førstedame. Først skrev advokaten og samfunnsaktivisten biografien «Min historie» som ble lansert aller først her i Norge! Nå er hun aktuell med podcasten «The Michelle Obama Podcast» som lanseres på strømmetjensten Spotify 29 juli.

Som podcastvert vil den tidligere førstedamen ta med seg lytterne gjennom de mest personlige og åpne samtaler med spennende gjester og vise oss hvilke muligheter vi har når vi lar oss være sårbare, åpne og fokuserte på det som betyr noe. 

– Jeg håper at denne serien kan være et sted for å utforske meningsfulle temaer sammen, og gå gjennom mange av spørsmålene vi alle forsøker å finne svaret på i våre egne liv, sier Michelle Obama og fortsetter:

– Mest av alt håper jeg podcasten vil hjelpe lytterne til å åpne opp for nye samtaler, også de vanskelige samtalene, med mennesker som betyr mest for dem. Det er slik vi kan skape mer forståelse og empati for hverandre.

Michelle Obama The Michelle Obama Podcast

PODCAST-SERIE: Gjennom 9 episoder vil podcastvert Michelle Obama ta opp små og store spørsmål som er med på å forme oss som menneske – i samtale med mange store navn.

Store navn på gjestelisten

Gjennom 9 episoder vil Michelle Obama ta for seg de mange relasjoner som former oss som menneske, fra søsken og nære venner til partnere, foreldre og mentorer – og det forholdet vi har til oss selv og egen helse. 

På gjestelisten står bla. Michelle Obamas storebror, Craig Robinson, tidligere basketballstjerne og-trener, komiker og talkshowverten Conan O´Brian og gynekologen Dr. Sharon Malone.

Men det er kanskje den største stjerne som får åpne podcastserien ... 

Barack Obama er første gjest i podcasten

Barack Obama Michelle Obama podcast The Michelle Obama Podcast

HERR OG FRU PRESIDENT: I første episoden av podcasten «The Michelle Obama Podcast» får vi et usminket møte med det tidligere presidentparet Michelle og Barack Obama.

Det er ingen ringere enn ektefelle og tidligere president Barack Obama som er første gjest i podcasten «The Michelle Obama Podcast». 

Temaet det kjente ekteparet diskuterer er vårt forhold til samfunnet vi lever i. Michelle Obama innrømmer at dette er et av flere temaer som det kan ta tid å finne ut av og det er nettopp derfor hun har invitert Barack Obama til den første episoden:

– Jeg har spurt en spesiell person om å bli med meg på denne praten fordi han har jobbet med disse spørsmålene hele sitt liv, sier Michelle Obama om hvorfor nettopp USAs første afroamerikanske president ble invitert til podcasten.

Her en er smakebit på podcasten:

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...